Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συντετριμμένη κορυφαία τραγουδίστρια! Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει την έχει «τσακίσει»!

Η κατάσταση της υγείας της έχει πάρει άσχημη τροπή!

Συντετριμμένη κορυφαία τραγουδίστρια! Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει την έχει «τσακίσει»!
News 19.11.2019 00:56
Follow us on Google News

Συντετριμμένη είναι κορυφαία τραγουδίστρια, με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει να την έχει «τσακίσει» ψυχολογικά αλλά και σωματικά.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε μέσα από το Instagram της, αν συνεχιστεί και δεν το ξεπεράσει, θα αναγκαστεί να ακυρώσει τις συναυλίες της.

Στο χειρουργείο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Η κατάσταση της υγείας της έχει πάρει άσχημη τροπή. Είναι άρρωστη από τον Αύγουστο, όμως τώρα ο λαιμός της την πονάει πάρα πολύ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις συναυλίες της.

Ο λόγος για την Ariana Grande η οποία θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες παγκοσμίως.

τραγουδίστρια πρόβλημα υγείας

Συγκλονίζει κορυφαία τραγουδίστρια: «Αιμορραγούσα από τις...»!

Συγκλονίζει με την εξομολόγηση της για το πρόβλημα υγείας που πέρασε κορυφαία τραγουδίστρια. «Αιμορραγούσα από τις φωνητικές μου χορδές», είπε.

Το πρόβλημα που πέρασε την είχε τρομάξει τόσο πολύ που δεν μπορούσε να τραγουδήσει, με αποτέλεσμα να πέσει σε κατάθλιψη.

Μιλώντας στην Guardian, έκανε αποκαλύψεις για το συγκεκριμένο πρόβλημα στην υγεία της, αποκαλύπτοντας το αντιμετώπισε με την ύπνωση και τον διαλογισμό.

Κορυφαία τραγουδίστρια δίνει μάχη με την κατάθλιψη! Ακύρωσε όλες τις συναντήσεις της!

«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ ότι θα με αφήσει η φωνή μου, γιατί είναι τόσο συνδεδεμένη με τη φύση μου. Ήταν η ταυτότητά μου. Έτσι, όταν δε μπορούσα να τραγουδήσω, ήταν κάτι αβάσταχτο. Υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Ο Ζεράρ ένιωθε σαν πρώην κατάδικος που του έχουν δώσει την ελευθερία του, αλλά δεν ξέρει τι να κάνει με αυτή. Ήμουν αρνητική, ήμουν απαισιόδοξη. Πραγματικά με είδε στα χειρότερα μου. Οι γιατροί μου έλεγαν ότι πρέπει να κάνω εγχείρηση. Ή αυτό ή χρειαζόμουν κάποια θεϊκή παρέμβαση. Ένιωσα τότε ότι είχα μια θρησκευτική εμπειρία», εξομολογήθηκε η Σακίρα.

Σακίρα πρόβλημα υγείας

Στο νοσοκομείο κορυφαία τραγουδίστρια! Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα μεταφέρθηκε κορυφαία τραγουδίστρια λόγω ενός προβλήματος που την ταλαιπωρεί. Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Η ίδια θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους και τους θαυμαστές της για την κατάσταση της μετά την μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Όπως είπε η ίδια υποφέρει από αμυγδαλίτιδα και όλα τα πάνε καλά, αφού και η ψυχολογία της είναι αρκετά ανεβασμένη. Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια στο νοσοκομείο με ορούς!

Η Miley Cyrus, ζήτησε από όλους να της στείλουν την θετική τους ενέργεια και τους ενημέρωσε ότι προσπαθεί να γίνει γρήγορα καλά για να μπορέσει να παρευρεθεί στην φιλανθρωπική εκδήλωση’’Gorillapalooza’’.

«Πως παρουσιάζεις τον εαυτό σου, καθορίζει και το πώς αισθάνεσαι», έγραψε σε ένα από τα post της.

Στο νοσοκομείο κορυφαία τραγουδίστρια

Στο νοσοκομείο κορυφαία τραγουδίστρια

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στο νοσοκομείο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Στο χειρουργείο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr

Share