Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Άβαφη, χωρίς τον Snik στο πλευρό της! Είδε τους φωτογράφους και έκρυβε το πρόσωπό της!

Πού την τσακώσαμε; Αποκλειστικό!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Άβαφη, χωρίς τον Snik στο πλευρό της! Είδε τους φωτογράφους και έκρυβε το πρόσωπό της!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άβαφη, χωρίς τον Snik στο πλευρό της! Είδε τους φωτογράφους και έκρυβε το πρόσωπό της αλλά έγινε τσακωτή!

Η ίδια, αν και ήταν μαζί με τον Snik στο Μιλάνο, και μάλιστα εκείνος έγραψε ιστορία με τις εμφανίσεις του, τελικά στο αεροδρόμιο εμφανίστηκε μόνη!

Ωστόσο, δίπλα της είχε την θαρραλέα Έλενα Χριστοπούλου, η οποία είναι και η μάνατζέρ της! Η Ηλιάνα, δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση για κουβέντα και μόλις είδε φωτογράφους, έβαλε κουκούλα για να κρύψει το πρόσωπό της. Φυσικά, μην μπορώντας να κάνει αλλιώς στάθηκε και μίλησε στις κάμερες αλλά δεν είχε και ιδιαίτερη διάθεση. Δείτε καρέ - καρέ την αντίδραση της κατά την άφιξη στο Ελ. Βενιζέλος:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου άβαφη
Ηλιάνα Παπαγεωργίου snik
Ηλιάνα Παπαγεωργίου snik φωτογράφοι
Ηλιάνα Παπαγεωργίου χωρίς τον Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απίστευτη αντίδραση όταν την ρώτησαν για τον Snik! Έτρεχε να «ξεφύγει» από τις κάμερες! (Βίντεο)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε μια απίστευτη αντίδραση όταν την ρώτησαν για τον Snik και έτρεχε να «ξεφύγει» από τις κάμερες!

Το όμορφο μοντέλο και κριτής του GNTM γύρισε εχθές με όλη την ομάδα του ριάλιτι μόδας του Star από το Μιλάνο, όπου είχαν ταξιδέψει για τις ανάγκες του ημιτελικού!

Οι κάμερες της εκπομπής «Happy Day», του Alpha βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και περίμεναν με ανυπομονησία την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να την ρωτήσουν σχετικά με το GNTM, αλλά και για το νέο της σύντροφο που έχει γίνει πλέον γνωστό ότι είναι ο ράπερ Snik!

«Βόμβα» από παρουσιάστρια! Snik και Κωνταντίνος Αργυρός είναι... δίδυμοι; Πως λέτε να αντιδράσει η Παπαγεωργίου;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε μια αντίδραση που δεν περιμέναμε προσπαθήσει να «ξεφύγει» από τις κάμερες, αλλά αφού τελικά την περικύκλωσαν είπε χαρακτηριστικά:

«Όλα καλά, περάσαμε τέλεια! Τι γίνεται παιδιά; Σας είπα, περάσαμε τέλεια και σας ευχαριστώ πολύ».

Όταν όμως την ρώτησαν για τον σύντροφό της φαίνεται πως τα βρήκε σκούρα και είπε στους δημοσιογράφους:

«Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς. Δεν καταλαβαίνω. Νομίζω ότι ξεφεύγουμε από το θέμα. Το GNTM πέρασε υπέροχα στο Μιλάνο και θα έχουμε ένα υπέροχο τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Σας φιλώ πολύ γλυκά!».

Δείτε το σχετικό βίντεο: