Γιώργος Καπουτζίδης: Έριξε «άκυρο» στο Mega! Το μεγάλο «όχι» που θα συζητηθεί...

Ποια πρόταση απέρριψε!

Γιώργος Καπουτζίδης: Έριξε «άκυρο» στο Mega! Το μεγάλο «όχι» που θα συζητηθεί...

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έριξε «άκυρο» στο Mega! Το μεγάλο «όχι» που θα συζητηθεί για σήριαλ κορυφής! Όλο το ρεπορτάζ!

Μετά την απόκτηση της ταινιοθήκης του Mega από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι εξελίξεις τρέχουν χωρίς σταματημό! Ο ίδιος, άνοιξε μια σειρά συζητήσεων με τους δημιουργούς των σήριαλ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων τους, αλλά υπήρξε μια... επιπλοκή!

Γιώργος Καπουτζίδης: Επανασύνδεση βόμβα μετά από 15 χρόνια! Ξανά μαζί με την...

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, τα σήριαλ του οποίου θεωρούνται τα φιλέτα του σταθμού δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να τα δώσει ξανά προς προβολή. Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο Γιάννης Πουλόπουλος η κουβέντα δεν περιορίστηκε στο «Παρά 5» και τις «Σαββατογεννημένες» για τα οποία συμφώνησαν, αλλά και για την Εθνική Ελλάδος!

Ο γνωστός ηθοποιός και δημιουργός όμως δεν το συζήτησε καν. Απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο επιστροφής της συγκεκριμένης σειράς καθώς θεωρεί ότι γράφτηκε για μια άλλη εποχή και σήμερα δεν θα μπορούσε να σταθεί και να κάνει τους τηλεθεατές να ταυτιστούν μαζί της.

Γιώργος Καπουτζίδης: «Έσκασε» μεταγραφή - έκπληξη! Σε αυτό το κανάλι πάει ο παρουσιαστής!

«Έσκασε» μεταγραφή - έκπληξη για τον Γιώργο Καπουτζίδη. Σε αυτό το κανάλι πάει ο παρουσιαστής και λέει "αντίο" στην συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ.

Μπορεί να ανακοίνωσε πως φέτος δεν θα βρίσκεται στην παρουσίαση του «The Voice», ωστόσο δεν έγινε γνωστό αν τελειώνει και η συνεργασία τους.

Σύμφωνα, με το Πρωινό Γιώργος Καπουτζίδης δεν ανήκει πια στο δυναμικό του σταθμού. Μάλιστα, έκανε γνωστό για πρώτη φορά ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον κανάλι ONE για να αναλάβει μια εκπομπή που θα ασχολείται με αθλητές.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Τον Γιώργο Καπουτζίδη πιστεύαμε, ότι δεν θα τον δούμε φέτος στην τηλεόραση και τελικά θα τον δούμε από στέγη έκπληξη. Τον Νοέμβρη θα αρχίσει να εκπέμπει, το One! Εκεί λοιπόν, θα δούμε κατά 99% μία εκπομπή του Γιώργου, η οποία λέγεται “Team Greece” και έχει να κάνει με αθλητές στίβου και άλλων αθλημάτων, οι οποίοι θα λάβουν μέρος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020».