Σοφία Φαραζή: Η σοκαριστική εξομολόγηση για τον Αλμπάνη! "Δεν πέρασε καν από το μυαλό μου ότι..."

Τι δήλωσε για τον κολλητό της;

Σοφία Φαραζή: Η σοκαριστική εξομολόγηση για τον Αλμπάνη!

"Δεν πέρασε καν από το μυαλό μου ότι..." Η σοκαριστική εξομολόγηση της Σοφία Φαραζή για τον Αλμπάνη!

Σε συνέντευξή της στο "Πρωινό" η ίδια μίλησε για τα δυσάρεστα νέα που είχε λάβει, αλλά και για τα κιλά της εγκυμοσύνη της!

Αντίνοος Αλμπάνης: Ανατριχιάζει η εξομολόγησή του για τον καρκίνο! «Πόνους που δεν έχεις φανταστεί ποτέ ότι υπάρχουν...»!

"Έχω φίλους στον χώρο από όταν ξεκίνησα. Έχω φοβερή αδυναμία στον Αντίνοο. Δεν έχω να πω κάτι για την υγεία του γιατί είναι καλά. Για μένα ήταν καλά από την πρώτη στιγμή που μου το ανακοίνωσε, λίγο μετά το Πάσχα. Δεν πέρασε καν από το μυαλό μου ότι θα πάει κάτι στραβά".

Αντίνοος Αλμπάνης: Το συγκινητικό μήνυμα μετά την μάχη με τον καρκίνο - «Δεν θα με ξαναρίξεις κάτω»!

Ένα συγκινητικό μήνυμα μετά την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο έστειλα ο Αντίνοος Αλμπάνης. «Δεν θα με ξαναρίξεις κάτω», έγραψε μεταξύ άλλων.

Ο ηθοποιός, με μια ανάρτηση του το καλοκαίρι αποκάλυψε πως πως κάνει χημειοθεραπείες, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον καρκίνο και μας ξάφνιασε όλους.

Σήμερα, μετά από δύσκολους μήνες μπορεί και χαμογελά, καθώς βγήκε νικητής και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, με μια φωτογραφία του που τραβήχτηκε 3 μήνες.

«i get knocked down, but I get up again you are never gonna keep me down» - «Με κλώτσησαν και έπεσα κάτω,. αλλά σηκώθηκα ξανά και ποτέ δεν θα με ξαναρίξεις κάτω», έγραψε.

Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος

Αντίνοος Αλμπάνης: Μίλησε ανοιχτά για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο - «Τίποτα δεν είναι δεδομένο»!

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, μίλησε ανοιχτά για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. «Τίποτα δεν είναι δεδομένα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η ηθοποιός πριν από μερικούς μήνες αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, έκανε δηλώσεις στις κάμερες και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Γενικά οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας, μάς πηγαίνει παρακάτω. Είτε καλό είναι, είτε κακό. Αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και το μυαλό μας καθαρό. Ήταν πάρα πολλά τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οπότε καλό είναι να χαιρόμαστε τη ζωή μας, να είμαστε ευγνώμονες και να χαμογελάμε. Όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε φροντίζουν, να σε στηρίζουν και να σε αγαπάνε.

Πήρα δύναμη από την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συναδέλφους μου… Είμαι καλά, είμαι εδώ μαζί σας, είμαι ζωντανός και δυνατός. Πρέπει να φροντίζουμε τους εαυτούς μας με τον ίδιο τρόπο που φροντίζουμε τα κινητά μας, τα αυτοκίνητά μας, τα σπίτια μας, τις γειτονιές μας…»