Νίκος Μουτσινάς: «Έσκασαν» τα ευχάριστα! Το νέο ξεκίνημα στη ζωή του έγινε γνωστό!

Χαμόγελα ευτυχίας για τον παρουσιαστή!

Νίκος Μουτσινάς: «Έσκασαν» τα ευχάριστα! Το νέο ξεκίνημα στη ζωή του έγινε γνωστό!

«Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για τον Νίκο Μουτσινά. Το νέο ξεκίνημα στην ζωή του παρουσιαστή έγινε γνωστό με ένα βίντεο μέσα από το Instagram.

Ο ίδιος δεν είναι επιτυχημένος στον χώρο της παρουσίασης, αλλά και της υποκριτικής. Η θεατρική του παράσταση «Βερβερίτσα», την περασμένη σεζόν είδε μεγάλη επιτυχία.

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς ανεβάζει για δεύτερη χρονιά την συγκεκριμένη παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούν επιτυχημένοι ηθοποιοί, ανάμεσα τους και η Ματίνα Νικολάου.

Στο Instagram αναρτήθηκε το trailer και όπως θα δείτε και εσείς είναι απολαυστικό! Ωστόσο, φέτος δεν θα δούμε την Μαρία Σολωμού.

Νίκος Μουτσινάς: Αυτό είναι το πρόσωπο του πατέρα του! Τους είδαμε μαζί με τη μητέρα του πριν πεθάνει και είναι ίδιοι!

Αυτό είναι το πρόσωπο του πατέρα του Νίκου Μουτσινά. Τους είδαμε σε φωτογραφία μαζί με την μητέρα που πριν πεθάνει και είναι ίδιοι στο πρόσωπο.

Ο παρουσιαστής έχει μιλήσει πολλές φορές για την σχέση που έχει κρατήσει με τον πατέρα του, ακόμη και μετά την κηδεία της μητέρας του. Μπορεί να μην είναι τόσο κοντά, ωστόσο τον στηρίζει στα επαγγελματικά τους βήματα.

«Πάντα υπήρχε η διάθεση να έχουμε σχέση με τον πατέρα μου, απλώς υπήρχε ένα βουνό – η Φρόσω – που μπορούσε να τρελαθεί στην ιδέα ότι θα αγαπήσω και άλλον άνθρωπο. Τώρα το βουνό δεν υπάρχει. Ο δρόμος άνοιξε. Δεν είναι εύκολο όμως. Εγώ είμαι 40, τα αδέρφια μου 30 και ο πατέρας μου, 60, δεν είμαστε σε ηλικία που καταπίνουμε τον συγγενή. Θέλω χρόνο», είχε αναφερθεί σε παλαιότερη συνέντευξη του.

Νίκος Μουτσινάς: Έχει χαμένη αδελφή; Η αλήθεια στο φως της δημοσιότητας...

Όσον αφορά τα κοινά στοιχεία που έχει με τον πατέρα σου είπε: «Ναι, τη σιωπή. Ό,τι με ενοχλούσε το κρατούσα μέσα μου, μέχρι την στιγμή που έκανα το μεγάλο «μπαμ» και έχανα το δίκιο μου. Προσπαθώ όμως, να το αλλάξω με τα χρόνια και τον ψυχολόγο. Από την μαμά μου πάλι, πήρα την γκρίνια».

Σε μια φωτογραφία που είδαμε τους τρεις του να ποζάρουν μαζί, ο Νίκος Μουτσινάς έχει πολλά εξωτερικά χαρακτηριστικά με τον πατέρα του.

Νίκος Μουτσινάς πατέρας μητέρα