Ελένη Χατζίδου: «Τράβηξε» την κόρη της στο κρεβάτι! Η μπέμπα της είναι για «φάγωμα»!

Η πιο τρυφερή φωτογραφία της μπέμπας της!

Ελένη Χατζίδου: «Τράβηξε» την κόρη της στο κρεβάτι! Η μπέμπα της είναι για «φάγωμα»!

Η Ελένη Χατζίδου «τράβηξε» φωτογραφία την κόρη της στο κρεβάτι την ώρα που κοιμόταν. Η μπέμπα της είναι για «φάγωμα».

Η τραγουδίστρια, διανύει την πιο όμορφη φάση της ζωής της και η χαρά της δεν περιγράφεται, αφού η οικογενειακή της ευτυχία είναι ολοκληρωμένη.

Μετά την γέννηση της κορούλας της μάλιστα, επιστρέφει στην τρίτη της μεγάλη αγάπη που είναι το τραγούδι, έχοντας ετοιμάσει ένα κομμάτι που θα γίνει trend.

Στο Instagram της, καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές της. Σε μια από αυτές δημοσίευσε την ίσως την πιο τρυφερή φωτογραφία της κόρης της, την ώρα που κοιμόταν.

Ελένη Χατζίδου κόρη

Ελένη Χατζίδου: Η αλλαγή που έκανε στο πρόσωπό της, μετά την γέννηση της κόρης της!

Η αλλαγή που έκανε η Ελένη Χατζίδου στο πρόσωπό της, μετά την γέννηση της κόρης της! Τι «πείραξε» αλλά της πάει πολύ;

Η ίδια, βρίσκεται σε φάση ανανέωσης μετά την εγκυμοσύνη και πέρα από το έχει χάσει πολλά κιλά, έκανε και κάτι στο πρόσωπό της! Μάλιστα, χωρίς ίχνος κόμπλεξ, το δημοσίευσε στο Instagram της.

Η Ελένη Χατζίδου, έβαλε στις βλεφαρίδες της extensions και τόνισε ακόμα περισσότερο το βλέμμα της. Η αλλαγή στο πρόσωπο της πήγε πολύ και «φώτισε» ακόμα περισσότερο τα υπέροχα μάτια της. Ιδού λοιπόν:

Ελένη Χατζίδου: Τα πόδια της έχουν μείνει...μισά! Έχει χάσει πολλά κιλά μετά την γέννηση της κόρης της!

Τα πόδια της Ελένης Χατζίδου έχουν μείνει... μισά. Η τραγουδίστρια έχει χάσει πολλά κιλά μετά την γέννηση της κόρης της, με συστηματική γυμναστική.

Έχοντας στο πλευρό της, τον Ετεοκλή Παύλου, ο οποίος είναι και ο προσωπικός της γυμναστής. κάνει καθημερινά ασκήσεις.

Πριν από λίγους μήνες η Ελένη Χατζίδου, υποδέχτηκε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα της, με τον σύζυγο της και από εκείνη την ημέρα πλέι σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Όπως είδαμε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, μπορεί να είναι πλέον μια full time μαμά, ωστόσο βρίσκει και λίγο χρόνο για τον εαυτό της, για να κάνει την γυμναστική της και όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες της, έχει χάσει όλα τα κιλά και έχει μείνει μισή.

Ελένη Χατζίδου σώμα

Ελένη Χατζίδου μετά την γέννα