Μελίνα Ασλανίδου: Αυτός είναι ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της! Είναι κούκλος και αγαπημένος τραγουδιστής!

Ποιος είναι;

Μελίνα Ασλανίδου: Αυτός είναι ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της! Είναι κούκλος και αγαπημένος τραγουδιστής!

Αυτός είναι ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της Μελίνας Ασλανίδου στην πίστα. Είναι κούκλος και αγαπημένος τραγουδιστής πολλών ετών.

Η τραγουδίστρια βλέπει μεγάλη επιτυχία στα Αθηναϊκά κέντρο και αυτή την σεζόν την βλέπουμε να τραγουδάει στο Hotel Ερμού στο Θησείο.

Στο πλευρό της βλέπουμε ένα κούκλος και αγαπημένο τραγουδιστή που μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες που μένουν ανεξίτηλες στο χρόνο.

Μελίνα Ασλανίδου: Τα «μαζεύει» μετά τον «θόρυβο» για τις πλαστικές! «Δεν τραβάω κανένα...»

Ο λόγος για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, οι οποίοι χαρίζουν μοναδικές βραδιές στους θαμώνες, με τα τραγούδια τους.

Μελίνα Ασλανίδου άνδρας

Μελίνα Ασλανίδου: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί στο πλευρό γοητευτικού άνδρα! Μπήκαν στην κουζίνα και...

Η Μελίνα Ασλανίδου έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί στο πλευρό γοητευτικού άνδρα! Μπήκαν στην κουζίνα και...

Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» την γνωστή τραγουδίστρια και κριτή του X-Factor σε ιδιαίτερες στιγμές και σε ρόλο που δεν έχουμε ξαναδεί.

Συγκεκριμένα η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε στο πλευρό του executive chef Alsi Sinanaj και παρουσίασε στο κοινό το πρώτο celebrity street food festival.

Ο Alsi Sinanaj υποδέχτηκε με χαρά την τραγουδίστρια στον δρόμο της Περικλέους 7, Νέο Ψυχικό στο Steak house by Kiku, μπήκαν μαζί στην κουζίνα και μαγείρεψαν για καλό σκοπό.

Μελίνα Ασλανίδου: Σε τρυφερή στιγμή με Έλληνα τραγουδιστή! Η φωτογραφία που βγήκε στο φως!

Οι δυο τους μαγείρεψαν ζωντανά μπροστά σε κοινό, που είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει πρωτότυπες street food γεύσεις από τα χεράκια τους.

Όλα τα έσοδα που μαζεύτηκαν διατέθηκαν στο Ίδρυμα Ελπίδα – Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και αποθανάτισε την Μελίνα Ασλανίδου να φτιάχνει στην κουζίνα του celebrity street food festival λαχταριστά σπιτικά hamburger.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Μελίνα Ασλανίδου κουζίνα

τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου celebrity food street festival

celebrity street food festival Alsi Sinanaj Ασλανίδου

Ασλανίδου Μελίνα γοητευτικός άνδρας μαγειρεύουν

Ασλανίδου κουζίνα καλό σκοπό

Alsi Sinanaj Μελίνα Ασλανίδου food festival

Μελίνα Ασλανίδου: Τα «μαζεύει» μετά τον «θόρυβο» για τις πλαστικές! «Δεν τραβάω κανένα...»

Τα «μαζεύει» τώρα για την Μελίνα Ασλανίδου και μετά τον «θόρυβο» που προκάλεσε για τις πλαστικές και λέει μεταξύ άλλων «Δεν τραβάω κανένα...»!

Τα σχόλια για την γνωστή τραγουδίστρια και κριτή του X-Factor περί «πειράγματα» στο πρόσωπό της είχαν πάρει «φωτιά» μετά από ένα σατιρικό σόου του Τάκη Ζαχαράτου.

Ο Τάκης Ζαχαράτος σήμερα βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δεν γίνεται», στον AlphaTv.

Εκεί ο ίδιος απάντησε στην ερώτηση που του έκανε η παρουσιάστρια σχετικά με όσα είπε για την Μελίνα Ασλανίδου και εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν εξέφρασα μια προσωπική άποψη. Αυτό είναι ένα κομμάτι από το έργο μου. Δεν τραβάω κανένα ζόρι με καμία κυρία Ασλανίδου, δεν την ξέρω και μου είναι και πολύ συμπαθής. Αυτό είναι ένα κομμάτι σάτιρας. Όταν η χ Ασλανίδου ντύνεται ή βάφεται έτσι δεν μπορώ να μην το σχολιάσω και να το σατιρίσω…»