GNTM: "Έκλεψε" στην δοκιμασία η Μαρία - "Θα τα πούμε στο πλατό" είπε ο Μπράτης! (Βίντεο)

Οι βαριές κουβέντες - «Θα σε σκίσω»!

GNTM:

"Έκλεψε" στην σημερινή δοκιμασία η Μαρία όπως αποκάλυψε η Ζενεβιέβ στο σημερινό επεισόδιο του GNTM. "Θα τα πούμε στο πλατό" της είπε ο Άγγελος Μπράτης.

Η τελική δεκάδα του GNTM διαγωνίζεται απόψε σε μία φωτογράφιση αλά Μαίρη Πόπινς και όχι ως μία απλή Μαίρη Πόπινς, αλλά ως μία... ιπτάμενη νταντά!

Μιας και στη χθεσινή δοκιμασία – φωτογράφιση η Άννα κατάφερε να κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία, απόψε έχει το πολυπόθητο αβαντάζ. Οι εννέα κοπέλες βρίσκονται στην εξοχή και ο Άγγελος Μπράτης καλεί μπροστά την Άννα για να διαλέξει πέντε κοπέλες που θα δώσουν έμφαση στα χέρια τους στη φωτογράφιση και πέντε που θα πρέπει να δώσουν έμφαση στα πόδια τους.

GNTM: Αποχώρηση - «βόμβα»! Αυτή η κοπέλα λέει «αντίο» απόψε!

Disadvantage είχε στο αποψινό επεισόδιο η Μαρία η αγρότισσα και έτσι, έπρεπε να βαφτεί και να φτιάξει ολομόναχη τα μαλλιά της ενόψει της φωτογράφισης αλά Μαίρη Πόπινς και μάλιστα, σε χρόνο 20 λεπτών!

Ωστόσο, η Μαρία φαίνεται πως "έκλεψε" αφού ειδικοί της διόρθωσαν το μακιγιάζ της. Μάλιστα, την "τσάκωσαν" με αποτέλεσμα να το μάθει και ο Άγγελος Μπράτης.

GNTM: Η αδερφή της Μαρίας ξεσπά! Τι δήλωσε για τον άγριο τσακωμό με την Κάτια!

Η αδερφή της Μαρίας ξεσπά! Τι δήλωσε για τον άγριο τσακωμό με την Κάτια στο GNTM! Η ίδια μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή αναλυτικά!

Τι δήλωσε η ίδια για την αδερφή της και την στάση της απέναντι στα άλλα κορίτσια, αλλά και στην Κάτια;

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις της Ελευθερίας Καρναβά μετά την αποχώρησή της!

«Τι να πω; Προφανώς για να νευριάσει η Κάτια θα έχει δίκιο. Στο σπίτι η Μαρία δεν είναι έτσι. Μπορεί να έτυχε. Και εμένα μου έχει τύχει να έχω μαγειρέψει το προηγούμενο βράδυ και να σηκωθώ το πρωί να καθαρίσω. Αν ήταν σπίτι η Μαρία θα μου είχε ζητήσει συγγνώμη. Η Κάτια αν δεν ήταν οι κάμερες μπορεί να μην είχε πει και τίποτα. Η Μαρία ήταν ειρωνική απέναντι στην Κάτια. Δεν την πάω την Κάτια και σιχαίνομαι που το λέω αυτό, αλλά νομίζω ότι είχε δίκιο» είπε, η αδερφή της Μαρίας της Αγρότισσας, υπερασπίζοντας την Κάτια.

https://www.youtube.com/watch?v=gZz15TvG7vY[/OEmbe