Master Chef: Ευχάριστα νέα για τον Πάνο Ιωαννίδη! Η επίσημη ανακοίνωση!

Μόλις έγινε γνωστό!

Master Chef: Ευχάριστα νέα για τον Πάνο Ιωαννίδη! Η επίσημη ανακοίνωση!

Ευχάριστα νέα για τον Πάνο Ιωαννίδη, τον κριτή του Master Chef! Η επίσημη ανακοίνωση για το νέο βήμα!

Ο αγαπημένος σεφ, αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο επιχειρηματικό «άνοιγμα» και μάλιστα το ανακοίνωσε στο Instagram! Ο ίδιος, πρόκειται να εγκαινιάσει ένα νέο εστιατόριο στο Σύνταγμα, και φυσικά είναι ιδιαίτερα χαρούμενος!

«Μόνο λίγες μέρες μας χωρίζουν από το οpening του @ovio_athens_ 22 Νοεμβρίου σε περιμένουμε στο Σύνταγμα Απόλλωνος 4, για ένα μαγικό γαστρονομικό ταξίδι, με σύγχρονες ιταλικές γεύσεις! #ovioathens #cucinatemporanea #italianrestaurant #italiancusine #opening #dontmissout» έγραψε στην λεζάντα και τα σχόλια έδωσαν και πήραν! Ιδού λοιπόν και η σχετική ανάρτηση:

GNTM: Πήγαν στην κουζίνα του Πάνου Ιωαννίδη από το MasterChef και τα έκαναν όλα... αχταρμά! (Βίντεο)

Πάνος Ιωαννίδης: Πού περνάει τις διακοπές του ο κριτής του Master Chef; Αυτή είναι η παρέα του!

Ο Πάνος Ιωαννίδης βρίσκεται σε διακοπές, με τον κριτή του Master Chef να μας ενημερώνει και για την παρέα του!

Ο ίδιος ανέβασε φωτογραφία στο instagram και με το μήνυμά του τα αποκάλυψε όλα!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Πάνος Ιωαννίδης, με τον γοητευτικό κριτή του Master Chef να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στις διακοπές του.

Μάλιστα ανέβασε και την παρακάτω φωτογραφία από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, γράφοντας στη λεζάντα: "Νόστιμο φαγητό, καλοί φίλοι κι ανοιχτός ορίζοντας".

Πάνος Ιωαννίδης: Μπλεξίματα με την αστυνομία για τον κριτή του Μaster Chef! Τι συνέβη;

Μπλεξίματα με την αστυνομία είχε ο Πάνος Ιωαννίδης και τα είπε όλα για το τι συνέβη στον αγαπημένο κριτή του Μaster Chef!

Ο ίδιος, βρέθηκε καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για τα πάντα!

Μάλιστα ο Πάνος Ιωαννίδης, αποκάλυψε στην παρουσιάστρια πως στο παρελθόν η αστυνομία τον συνέλαβε, επειδή πουλούσε παράνομα κοσμήματα στην Πάρο.


«Ο μπαμπάς μου ήταν σχεδιαστής κοσμημάτων. Και η αδερφή μου το ίδιο. Τον ακολούθησε τον δρόμο και πάει πολύ καλά. Είμαι πολύ περήφανος. Ένα καλοκαίρι στην Πάρο, πριν ασχοληθώ με τη μαγειρική είπα να φτιάξω μερικά κοσμήματα μόνος μου και είπα πως θα τα πουλήσω. Εννοείται χωρίς άδεια και δεν το ήξερε και ο πατέρας μου. Είχα βάλει ένα πάγκο να τα πουλήσω και ήταν και άλλοι που πουλούσαν. Ήταν αρκετά σύνηθες τότε. Και σε κάποια φάση περνάει η αστυνομία και μας μπουζουριάζει. Ο πατέρας μου το έμαθε» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης.