Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η μπλούζα της έχει άνοιγμα πιο βαθύ από όσο αντέχεις! Ο Snik έπαθε σίγουρα ταραχή...

Δες την και θα τρελαθείς σίγουρα...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η μπλούζα της έχει άνοιγμα πιο βαθύ από όσο αντέχεις! Ο Snik έπαθε σίγουρα ταραχή...

Η μπλούζα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έχει άνοιγμα πιο βαθύ από όσο αντέχεις! Ο Snik έπαθε σίγουρα ταραχή μόλις την είδε...

Η κούκλα κριτής του GNTM, έκανε χτες μια εμφάνιση που όμοια της, δεν είχαμε ξαναδει! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έβαλε λευκή μπλούζα με πολύ μεγάλο άνοιγμα και προκάλεσε «σεισμό»!

Η ίδια, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος δημοσίευσε σχετική φωτογραφία στο Instagram και μέχρι και ο Snik δεν της έκανε καμία αντίδραση. Μάλλον έπεσε ξερός.... Ιδού λοιπόν:

Snik: Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, με τσάντα 1.900 ευρώ! Πάθαμε σοκ!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με αυτή την φωτογραφία έκανε τον Snik να αντιδράσει! Συνέβη για πρώτη φορά μετά την σχέση τους...

Με αυτή την φωτογραφία η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε τον Snik να αντιδράσει. Συνέβη για πρώτη φορά όπως φαίνεται μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους.

Το ζευγάρι μετράει περίπου τέσσερις μήνες μαζί και παρόλο που κρατάει την σχέση του μακριά από την δημοσιότητα, πολλές είναι οι φωτογραφίες από έξοδο τους που έχουν δει το φως.

Είναι πολύ ερωτευμένοι και πήραν την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους, η οποία πάει από το καλό στο καλύτερο.

Στην πρόσφατη φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, στην οποία ποζάρει πολύ αισθησιακά, ο Snik της αντέδρασε με like μετά από πολύ καιρό.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχέση Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απίστευτη αντίδραση όταν την ρώτησαν για τον Snik! Έτρεχε να «ξεφύγει» από τις κάμερες! (Βίντεο)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε μια απίστευτη αντίδραση όταν την ρώτησαν για τον Snik και έτρεχε να «ξεφύγει» από τις κάμερες!

Το όμορφο μοντέλο και κριτής του GNTM γύρισε εχθές με όλη την ομάδα του ριάλιτι μόδας του Star από το Μιλάνο, όπου είχαν ταξιδέψει για τις ανάγκες του ημιτελικού!

Οι κάμερες της εκπομπής «Happy Day», του Alpha βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και περίμεναν με ανυπομονησία την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να την ρωτήσουν σχετικά με το GNTM, αλλά και για το νέο της σύντροφο που έχει γίνει πλέον γνωστό ότι είναι ο ράπερ Snik!

«Βόμβα» από παρουσιάστρια! Snik και Κωνταντίνος Αργυρός είναι... δίδυμοι; Πως λέτε να αντιδράσει η Παπαγεωργίου;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε μια αντίδραση που δεν περιμέναμε προσπαθήσει να «ξεφύγει» από τις κάμερες, αλλά αφού τελικά την περικύκλωσαν είπε χαρακτηριστικά:

«Όλα καλά, περάσαμε τέλεια! Τι γίνεται παιδιά; Σας είπα, περάσαμε τέλεια και σας ευχαριστώ πολύ».

Όταν όμως την ρώτησαν για τον σύντροφό της φαίνεται πως τα βρήκε σκούρα και είπε στους δημοσιογράφους:

«Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς. Δεν καταλαβαίνω. Νομίζω ότι ξεφεύγουμε από το θέμα. Το GNTM πέρασε υπέροχα στο Μιλάνο και θα έχουμε ένα υπέροχο τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Σας φιλώ πολύ γλυκά!».

Δείτε το σχετικό βίντεο: