Δεν κρατήθηκε και στόλισε αυτή η Ελληνίδα ηθοποιός! Το δέντρο της ήταν σκέτη υπερπαραγωγή!

Το πιο γλυκό στιγμιότυπο!

Δεν κρατήθηκε και στόλισε αυτή η Ελληνίδα ηθοποιός! Το δέντρο της ήταν σκέτη υπερπαραγωγή!

Αυτή η πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν κρατήθηκε και στόλισε! Το δέντρο της ήταν σκέτη υπερπαραγωγή!

Η ευτυχισμένη μανούλα έφερε νωρίς τα Χριστούγεννα στο σπίτι της και στόλισε μαζί με τα παιδιά της το δέντρο της. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια έντυσε το σαλόνι της στα γιορτινά και μοιράστηκε το υπέροχο στιγμιότυπο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Σε λίγους μήνες θα γίνει μαμά και στόλισε το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Συγκεκριμένα, με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία, η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέλησε να ενημερώσει τους followers της για τους στολισμούς της, ενώ συνόδεψε τη δημοσίευσή της με ένα υπέροχο μήνυμα!

«Εμείς στολίσαμε..χμ..εγώ στόλισα βασικά.Όσο πιο πολύ μεγαλώνουν ,τόσο πιο πολύ το κάνω σχεδόν μόνη μου.Σαν αστέρια που είναι όμως, έβαλαν το αστέρι.(ελληνίδα μάνα).Η Gigi, έκανε κι ένα εμβόλιο σήμερα..κάπως κοιμόταν.Και του χρόνου,με υγεία, σε όλο τον κόσμο» έγραψε και ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους!

Ήρθαν τα Χριστούγεννα για γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφο! Ποια στόλισε δέντρο με τα παιδιά της;

Ήρθαν τα Χριστούγεννα για γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφο! Ποια στόλισε μαζί με τα παιδιά της δέντρο από τώρα;

Σε ένα μήνα από τώρα, περίπου, έρχονται τα Χριστούγεννα και όλοι σιγά σιγά αρχίζουν να στολίζουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τα σπίτια τους για τις γιορτές.

Ανάμεσα στους διάσημους που στόλισαν από τώρα είναι και η Φωτεινή Ψυχίδου, η οποία θέλησε και φέτος να στολίσει το δέντρο μαζί με όλη της την οικογένεια.

Στο πλευρό της είχε την κόρη της Ιόλη (από το γάμο της με τον Μπάμπη Στόκα) και τον μικρό γιο της, με τον Δημήτρη Κοργιαλά. Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς η Ελλάδα: Το φαντασμαγορικό δέντρο που στήθηκε στη Χαλκιδική!

Η Φωτεινή Ψυχίδου ξεκίνησε τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ωστόσο, παρά τις φιλόδοξες προσπάθειες της να γίνει ο στολισμός… οικογενειακή υπόθεση, τα παιδιά της είχαν τελικά διαφορετική γνώμη!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Το ίδιο σενάριο και φέτος! Ξεκινάνε να βάζουν στολίδια χωρίς κανένα προγραμματισμό, εγκαταλείπουν γιατί βαριούνται στο πρώτο δεκάλεπτο… Και στο τέλος… στολίζω ολομόναχη για το υπόλοιπο δίωρο! Άντε και του χρόνου!».

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Χριστούγεννα δέντρο Ψυχίδου

Χριστουγεννιάτικο δέντρο δημοσιογράφος

Δημοσιογράφος στόλισε παιδιά

Χριστούγεννα Φωτεινή Ψυχίδου