Χριστίνα Μπόμπα: Την ακούσαμε να τραγουδάει! Ο Τανιμανίδης θα γύρναγε σίγουρα την καρέκλα του!

Φωνάρα!

Χριστίνα Μπόμπα: Την ακούσαμε να τραγουδάει! Ο Τανιμανίδης θα γύρναγε σίγουρα την καρέκλα του!

Ακούσαμε την Χριστίνα Μπόμπα να τραγουδάει! Ο Σάκης Τανιμανίδης θα γύρναγε σίγουρα την καρέκλα του αν ήταν στο «The Voice»!

Πέρα από κορμάρα, η Χριστίνα Μπόμπα έχει και φωνάρα! Η αγαπημένη παρουσιάστρια μας έδειξε για πρώτη φορά της τραγουδιστικές της ικανότητες και μας εξέπληξε ευχάριστα!

Χριστίνα Μπόμπα: Ντυμένη στα λευκά και το... αποκαλυπτικό σακάκι της! Τα είδαμε όλα...

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε σε ένα karaoke party και δε δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να ερμηνεύσει ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Το βίντεο τα λέει όλα!

Χριστίνα Μπόμπα: Τα «βασανιστήρια» που πέρασε από τον Σάκη Τανιμανίδη! Μίλησε ανοιχτά... (Βίντεο)

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε ανοιχτά πρώτη φορά για τα «βασανιστήρια» που πέρασε από τον Σάκη Τανιμανίδη πριν ξεκινήσει η σχέση τους!

Η όμορφη παρουσιάστρια του «The Voice», παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Dot» του ΣΚΑΪ και εκεί μίλησε για όλα!

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης στο πρώτο τους ραντεβού την έβαλε να λύσεις τέσσερις μαθηματικούς γρίφους, επειδή είχε έφεση στα μαθηματικά και της άρεσαν πολύ!

Χριστίνα Μπόμπα: Τόσα κιλά ζυγίζει η γυναίκα του Τανιμανίδη! Αυτό το κορμί χαίρεται ο Σάκης...

Είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν με ενοχλεί το “κυρία Τανιμανίδη”, το θεωρώ λογικό. Στην πρώτη μας γνωριμία με τον Σάκη είχαμε πει μόνο ένα γεια. Ο Σάκης νομίζει ακόμη ότι η πρώτη μας συνάντηση ήταν στημένη από μένα. Με έβαλε στο πρώτο μας ραντεβού να λύσω τέσσερις μαθηματικούς γρίφους. Δεν ήταν στα σχέδιά μου ο γάμος και η οικογένεια. Με τον Σάκη ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, είχα αποφασίσει ότι θα τον παντρευτώ».

Ενώ, για τον μουσικό διαγωνισμό, στον οποίο είναι παρουσιάστρια μαζί με τον Γιώργο Λιανό είπε:

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ την καριέρα μου ως παρουσιάστρια. Μου αρέσει να δείχνω τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου στα social media. Κυρίως αδιαφορώ για τις αρνητικές κριτικές. Στην αρχή με επηρέαζαν τα κακόβουλα σχόλια, ειδικά για θέματα που είχα μέσα μου άλυτα».

Και συμπλήρωσε...

Δεν ήμουν ποτέ η ωραία του σχολείου. Όταν είδα για πρώτη φορά το The Voice κατάλαβα ότι θέλω δουλίτσα. Δεν έχω κάνει συζήτηση για το My Style Rocks».

Δείτε το σχετικό βίντεο: