"Βόμβα" στο Buckingham! Παραιτήθηκε ο πρίγκιπας λόγω της εμπλοκής του σε ροζ σκάνδαλο!

Μεγάλο σκάνδαλο στο παλάτι!

"Βόμβα" μεγατόνων έσκασε στο Buckingham με την είδηση ότι ο πρίγκιπας παραιτήθηκε λόγω της εμπλοκής του σε ροζ σκάνδαλο!

Πρόκειται για ένα από τα πιο ξεχωριστά μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μία άτυχη στιγμή ωστόσο ήρθε να αμαυρώσει το όνομά του και να τον αναγκάσει να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του.

Σκάνδαλο μεγατόνων στο Buckingham! Ο άντρας που σημάδεψε την Diana πριν τον Κάρολο!

Ο λόγος για τον πρίγκιπα Andrew, του οποίου το όνομα ενεπλάκη στο ροζ σκάνδαλο που πρωταγωνιστούσε ο Αμερικανός χρηματιστής Jeffrey Epstein.

Το παλάτι ζήτησε από τον πρίγκιπα να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του, κάτι που έγινε γνωστό μέσα από σχετική ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας.

«Ήταν ξεκάθαρο σε μένα τις τελευταίες μέρες ότι οι συγκυρίες που σχετίζονται με τη σύνδεσή μου με τον Jeffrey Epstein έχουν εξελιχθεί σε μείζονα ενόχληση για το έργο της οικογένειάς μου αλλά και το πολύτιμο έργο που συνεχίζεται σε πολλούς οργανισμούς και φιλανθρωπικά ιδρύματα που με περηφάνια στηρίζω. Επομένως, ζήτησα από τη Μεγαλειότητα της εάν μπορώ να αποσυρθώ από τα δημόσια καθήκοντά μου για το άμεσο μέλλον και μου έδωσε την άδεια».

σκάνδαλο buckingham

Σκάνδαλο μεγατόνων στο παλάτι! Η Meghan ήθελε την τιάρα της Diana αλλά δεν την άφησαν να την πάρει!

Έχει ξεσπάσει σκάνδαλο μεγατόνων στο παλάτι! Δεν άφησαν την Meghan Markle να πάρει την τιάρα της Diana παρόλο που την ήθελε κολασμένα...

«Ό, τι θέλει η Meghan το παίρνει»... έλεγε ο Πρίγκιπας Harry για την αγαπημένη του σύζυγο. Έτσι όταν έφτασε η στιγμή να επιλέξει την τιάρα που θα φορέσει στον γάμο της, η πρώην ηθοποιός ζήτησε να φορέσει την τιάρα που φόρεσε η Πριγκίπισσα Diana στο γάμο της.

Δολοφονία Diana: Σοκαρισμένος ο Harry! Αυτός είναι που την σκότωσε;

Η Βασίλισσα Ελισάβετ όμως δεν την άφησε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έχει έρθει.. απευθείας από το Buckingham, η Ελισάβετ συμπαθεί προσωπικά την Meghan, ωστόσο τονίζει ότι πρέπει να μάθει ποια είναι η θέση της. Η Diana είχε την ευκαιρία να φορέσει την εν λόγω τιάρα ως μέλλουσα Βασίλισσα. Η Meghan όμως δεν είχε την ίδια επιλογή μιας και ο Harry δεν είναι ο πρωτότοκος γιος του Καρόλου. Έτσι η άλλοτε πρωταγωνίστρια του "Suits" φόρεσε μία άλλη τιάρα με την οποία ωστόσο έδειχνε και πάλι εκπληκτική.

Γάμος Meghan-Harry

Η Kate Middleton από την άλλη έχει κάνει σωστή "βουτιά" μέσα στη βασιλική συλλογή κοσμημάτων και με κάθε δικαίωμα. Έτσι πολύ συχνά θα δούμε τη σύζυγο του William να φοράει τα σκουλαρίκια της Diana ή και το δαχτυλίδι του αρραβώνα της. Άλλωστε ολόκληρη η συλλογή κοσμημάτων της αγαπημένης λαίδης πέρασε στους γιούς της και από εκεί στις νύφες της. Η Meghan και ο Harry ωστόσο θα πάρουν μικρότερο κομμάτι στην πίτα και η Βασίλισσα Ελισάβετ θα φροντίσει γι' αυτό.

Ακόμα και στην επίσκεψή του ζευγαριού στα Νησιά Φίτζι, ο Κάρολος τόνισε στη Meghan να μη φορέσει τιάρα και έτσι η Δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκε με ένα εξωτικό περιλαίμιο στο πλευρό του συζύγου της.

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry

Ρίξη μέσα στο παλάτι!

Οι φήμες που έρχονται από το Buckingham μιλούν επίσης για την άσχημη συμπεριφορά της Meghan. Παρόλο που η Δούκισσα δεν έχει βασιλική καταγωγή, είναι συνηθισμένη στα λούσα από την εποχή της στο HollyWood και έτσι οι απαιτήσεις της είναι κάπως αυξημένες. Δύο από τις οικιακές βοηθούς της έχουν παραιτηθεί με τη δικαιολογία ότι δεν άντεχαν την πίεση που δέχονταν από την Meghan.

Πλέον, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα φύγουν από το παλάτι και θα μετακομίσουν στο παλάτι του Kensington.