Eurovision 2020: Η Κύπρος «κατεβαίνει» με το απόλυτο φαβορί! Δείτε το πρόσωπό του...

Πολύ κοντά στην μεγάλη επιτυχία!

Eurovision 2020: Η Κύπρος «κατεβαίνει» με το απόλυτο φαβορί! Δείτε το πρόσωπό του...

Η Κύπρος «κατεβαίνει» με το απόλυτο φαβορί στην Eurovision 2020! Δείτε το πρόπσωπό του...

Σύμφωνα με το EurovisionFun ο νεαρός τραγουδιστής θα προκαλέσει μεγάλη ανατροπή!

Eurovision 2020: Η Ελληνίδα πολιτικός που κέρδισε τον διαγωνισμό το 1972 επιστρέφει για να... ξανατραγουδήσει! «Βόμβα» η συμμετοχή της!

Ο λόγος για τον Sandro Nicolas! Είναι 23 ετών και αρκετά δημοφιλής στην Γερμανία, αφού το 2018 συμμετείχε στο The Voice της Γερμανίας, φθάνοντας μάλιστα μέχρι τον ημιτελικό. Το καλοκαίρι διαγωνίσθηκε στο New Wave Festival, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ των ανατολικών χωρών, όπου ήταν ανάμεσα στους φιναλίστ!

Έχει μεγαλώσει με ελληνική παιδεία, αφού η μητέρα του είναι Ελληνίδα. Ομιλεί άπταιστα ελληνικά, ενώ βρίσκεται πολύ συχνά και στην χώρα μας, είτε για διακοπές, είτε για επαγγελματικούς λόγους, όπως πχ πρόσφατα, που ηχογραφούσε στο studio του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Κόλπο γκρόσο του ΡΙΚ
Η Γερμανία φέτος δεν πραγματοποιεί τηλεοπτικό εθνικό τελικό, αλλά προτίμησε ένα concept πολύ κοντά σε αυτό που διεξήγαγε φέτος η Ελβετία. Την όλη διοργάνωση έχει αναλάβει η Digame, μια εταιρεία παραγωγής που είναι υπεύθυνη να επιλέξει τους επικρατέστερους υποψηφίους. Οι καλλιτέχνες που έχουν επιλεγεί, αφού έγραψαν καινούρια τραγούδια για τον διαγωνισμό, η Digame επέλεξε τους φιναλίστ και τους αντιστοίχησε με τα τραγούδια που θα διαγωνισθούν, αφού πρώτα αξιολογήθηκαν από μία πολυμελή κριτική επιτροπή των fans και μια διεθνή κριτική επιτροπή. Ο Sandro θα συμμετείχε στην τελική φάση επιλογής με περισσότερα από δύο τραγούδια, ενδεικτικό του πόσο πολύ τον πιστεύουν οι άνθρωποι της Digame. Ο κλειστός αυτός εθνικός τελικός πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Δεκέμβριο και η τελική απόφαση θα παρθεί από ένα πάνελ 100 ατόμων περίπου (άνθρωποι της μουσικής και fans).

Στο κρίσιμο χρονικό αυτό σημείο, παρενέβη το ΡΙΚ, κάνοντας του την πρόταση να σηκώσει την ευθύνη της εκπροσώπησης της Κύπρου στην Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ! Αν και ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί κάποια συμφωνία φαίνεται πως οι συζητήσεις κινούνται σε πολύ θετική κατεύθυνση. Αν τελικά το ΡΙΚ καταφέρει να κλείσει τον ταλαντούχο αυτό ερμηνευτή, για τον επόμενο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, τότε θα μιλάμε για μία πολύ μεγάλη επιτυχία των ανθρώπων της κυπριακής δημόσιας τηλεόρασης, που αποδεικνύουν για μία ακόμα φορά ότι σχεδιάζουν πολύ προσεχτικά και μεθοδικά την κυπριακή συμμετοχή, έχοντας πάντοτε ως στόχο την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση.

Νέα «βόμβα» στην Eurovision! Η Ελένη Φουρέιρα πάει με την Ισπανία;

Νέα «βόμβα» έσκασε στην Eurovision για το 2020. Η Ελένη Φουρέιρα πάει για τρίτη φορά, και για πρώτη με την Ισπανία; Τι ισχύει;

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την τραγουδίστρια να παίρνει ξανά μέρος στον μουσικό διαγωνισμό, όχι απλά σαν gust αλλά για να εκπροσωπήσει την Ισπανία.

Μάλιστα, πολλοί ήθελαν να συναντάει από κοντά την Jennifer Lopez, καθώς fans της, την συγκρίνουν με την Λατίνα Star. Eurovision: Αποκάλυψη για την συμμετοχή της Τερζή - «Στον κρυφό ημιτελικό...»!

«Παιδιά, όχι. Αυτό δεν έχει γίνει. Δεν ξέρω από που βγήκε αλλά εύχομαι να την γνωρίσω κάποια στιγμή. Θα χαρώ πολύ. Είναι μια θεά οπότε μεγάλη μου τιμή αν με λένε Ελληνίδα Τζένιφερ Λόπεζ. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν θα πάω Eurovision καθόλου», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Eurovision Ελένη Φουρέιρα