Master Chef: Αυτό το σαλόνι είναι όσο ένα γήπεδο! Σε ποια παίκτρια ανήκει;

Έχει γούστο και το διακόσμησε όλο μόνη της!

Master Chef: Αυτό το σαλόνι είναι όσο ένα γήπεδο! Σε ποια παίκτρια ανήκει;

Σε ποια παίκτρια από το Master Chef ανήκει αυτό το σαλόνι που είναι όσο ένα γήπεδο; Δεν πάει το μυαλό σας!

Είναι νέα, πολύ ωραία και συζητήθηκε πολύ με την συμμετοχή της! Ωστόσο η ίδια, μετά το παιχνίδι όχι μόνο προχώρησε αλλά άνοιξε και το δικό της εστιατόριο.

Πριν ανοίξει το εστιατόριό της, όμως, είχε ανοίξει και το σπίτι της στο Youweekly.gr! Η φωτεινή μεζονέτα με τα έντονα χρώματα, τα μοντέρνα έπιπλα και την εντυπωσιακή διακόσμηση, ήταν όνειρο ζωής για εκείνη!

Ζευγάρι «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Η ηθοποιός και ο «παίδαρος» του Master Chef!

Ο λόγος, φυσικά, για την Μάγκυ Ταμπακάκη που μας είχε πει μεταξύ άλλων:

Ζήτησες τη βοήθεια κάποιου διακοσμητή; Ασχολείσαι με τις δουλειές του σπιτιού;

Μόνη μου το διακόσμησα, αλλά κάποτε ήμουν καλή νοικοκυρά στο σπίτι μου! (γέλια). Τώρα δεν έχω χρόνο. Το μόνο που θέλω, να είναι όλα στη θέση τους. Δεν μπορώ τα σπίτια στα οποία γίνεται ένας χαμός και είναι γεμάτος ο καναπές, οι καρέκλες και τα τραπέζια με πράγματα. Δεν με νοιάζει τόσο πολύ αν έχει λίγη σκόνη – το δικό μου βέβαια είναι και γεμάτο τρίχες από τη σκυλίτσα μας τη Σίσυ− ή αν δεν γυαλίζει το πάτωμα, όσο να είναι τακτοποιημένο.

Δείτε και το σαλόνι της σε ολόκληρη την φωτογραφία:

Master Chef σπίτι παίκτρια

Master Chef - αποκλειστικό: Η Μάγκυ Ταμπακάκη άνοιξε την μικρή της

Βίντεο αποκάλυψη: Το "σπίτι" του Master Chef βρίσκεται ανάμεσα σε ερείπια!

Το "σπίτι" του Master Chef βρίσκεται ανάμεσα σε ερείπια και στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα βίντεο - αποκάλυψη!

Αναρωτιέσαι που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του ελληνικού σόου μαγείρικης; Σου έχουμε την απάντηση, αφού η ομάδα κινηματογράφησης UP DRONES κατέγραψε την τοποθεσία με μοναδικό τρόπο χάρη στη χρήση drones και παραθέτει και ιστορικά στοιχεία για το πανέμορφο αυτό μέρος!

Μίλαμε, φυσικά, για τα παλιά και εγκαταλελειμμένα, πλέον, Μεταλλεία του Λαυρίου. Πιο, συγκεκριμένα για το Τεχνολογικό και Βιομηχανικό πάρκο Λαυρίου, ένα μοναδικό μέρος λόγω της υψηλής αισθητικής του!

Master Chef 4: Πότε επιστρέφει στις μικρές μας οθόνες; Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα! (Βίντεο)

Το Τεχνολογικό και Βιομηχανικό πάρκο Λαυρίου έχει μια ιδιαίτερη ιστορική σημασία και ομορφιά, αφού αποτελλεί μια ξεχωριστή πρόταση για τη φιλοξενία συνεδρίων, εκθέσεων, πολλιτιστικών εκδηλώσεων και σεμιναρίων. Η ιστορία της περιοχής, η βιομηχανική παράδοση, αλλά και ο πλούτος των μνημείων αποτέλεσαν καθοριστικούς παράγοντες για την προσέλκυση επισκεπτών! Λίγα περισσότερα λόγια για το που είναι το σπίτι του Master Chef!

Το Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου ιδρύθηκε στη θέση της παλαιάς Γαλλικής Εταιρείας Λαυρίου (Compagnie Française des Mines du Laurium) το 1992, με πρωτοβουλία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, και με τη συνεργασία και στήριξη των φορέων της κοινωνίας του Λαυρίου, της Ελληνικής Πολιτείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι πρόσφατα ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου περιλαμβάνουν συνεδριακούς χώρους συνολικής επιφάνειας περίπου 1.280 τ.μ.. Οι εγκαταστάσεις λειτουργούν όλο το χρόνο και διαθέτουν επίσης χώρο εστίασης, καφετέρια, όπως επίσης και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, προσφέροντας πλήρη υποστήριξη στη διοργάνωση εκδηλώσεων υψηλών απαιτήσεων. Το ΤΠΠΛ διαθέτει επίσης υπαίθριο θέατρο 700 θέσεων και εκτεταμένους κήπους, οι οποίοι προσφέρονται για εκδηλώσεις, όπως και χώρο στάθμευσης.

Οι εγκαταστάσεις του ΤΠΠΛ περιλαμβάνουν βιομηχανικούς, εργαστηριακούς και επαγγελματικούς χώρους υψηλής αισθητικής και αρχιτεκτονικής αξίας, οι οποίοι χτίσθηκαν στην πλειονότητά τους κατά τη χρονική περίοδο 1875-1940 και εξακολούθησαν να στεγάζουν βιομηχανική δραστηριότητα μέχρι το 1988.Στα 120 χρόνια βιομηχανικής λειτουργίας τους, τα κτίρια του ΤΠΠΛ υπέστησαν σημαντικές κτιριακές μετατροπές, συμπληρώσεις και προσθήκες, προκειμένου να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της τεχνολογικής εξέλιξης.

Σήμερα το Πάρκο διαθέτει ενιαίο χώρο 245 στρεμμάτων, ο οποίος περιλαμβάνει 41 κτιριακές μονάδες συνολικού εμβαδού 25.000 τ.μ., που έχουν διατηρηθεί διατηρητέα μνημεία από το Υπουργείο Πολιτισμού. Τα βιομηχανικά κτίρια έχουν ανακατασκευαστεί συνδυάζοντας την καλαισθησία και τα ιστορικά στοιχεία με τη λειτουργικότητα. Από τον περασμένο Ιούλιο, φιλοξενούνται από το Συνεδριακό & Εκθεσιακό Κέντρο στους χώρους του ΤΠΠΛ καλλιτεχνικές και συνεδριακές εκδηλώσεις, εταιρικές παρουσιάσεις και συναντήσεις, επιδείξεις μόδας, φωτογραφίσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις και διάφορα events, μεταξύ των οποίων και τηλεοπτικά γυρίσματα, όπως το σίριαλ «Οι Μάγισσες της Σμύρνης». Πιο συγκεκριμένα από τον Ιούλιο του 2005 έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 40 εκδηλώσεις. Ο χώρος έχει φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων, 5 φωτογραφίσεις (κυρίως μόδας), 5 παρουσιάσεις προϊόντων, 7 meeting μεγάλων εταιρειών, περίπου 15 κινηματογραφικά, τηλεοπτικά και μουσικά γυρίσματα, 2 συναυλίες, 2 γυρίσματα video clip κλπ.

Δες τα εκπληκτικά πλάνα εδώ!