Φλορίντα Πετρουτσέλι: Φέρνει τα Χριστούγεννα σπίτι της και η κόρη της "τρελαίνεται"!

Υπέροχο στιγμιότυπο!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Φέρνει τα Χριστούγεννα σπίτι της και η κόρη της

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι φέρνει επιτέλους τα Χριστούγεννα στο σπίτι της και η αγαπημένη της κόρη "τρελαίνεται" τελείως με τους στολισμούς!

Τα Χριστούγεννα είναι χωρίς καμία αμφιβολία, η αγαπημένη γιορτή των παιδιών. Η αγαπημένη παρουσιάστρια το γνωρίζει καλά και έτσι φροντίζει να μεταφέρει στο σπίτι της όλη την αύρα των γιορτών!

Ελεονώρα Μελέτη: Ευχήθηκε δημόσια χρόνια πολλά στην Φλορίντα Πετρουτσέλι και αποκάλυψε πόσα χρόνια είναι φίλες!

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η Φλορίντα Πετρουτσέλι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το χριστουγεννιάτικο της δέντρο αλλά και τα κουλουράκια που έψησε μαζί με τα δώρα της μικρής.

Η κόρη της φυσικά τρελάθηκε με τον Άγιο Βασίλη και ξεκίνησε να πειράζει όλα τα στολίδια που υπήρχαν πάνω στο δέντρο!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ποζάρει με την κορούλα της και στέλνει το πιο υπέροχο μήνυμα!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Ποζάρει στο Instagram μαζί με την κορούλα της και στέλνει στο κοινό το πιο υπέροχο μήνυμα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανακοίνωσε χτες τη χαρμόσυνη είδηση για τη δεύτερη της εγκυμοσύνη και δέχτηκε πολλά μηνύματα από τους followers της! Μαζί με το σύντροφό της, Άρη Γούτο, η Φλορίντα ετοιμάζονται να αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους.

Baby Boom! Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος έγινε μαμά!

Σήμερα, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα υπέροχα μηνύματα που της έστειλε με μία γλυκιά φωτογραφία της στο Instagram. Αγκαλιά με την κόρη της, Μαίρη, η Φλορίντα στέλνει ένα υπέροχο ευχαριστήριο μήνυμα:

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα τα μηνύματα και της αμέτρητες ευχές που στείλατε ! Εγώ και η Μαίρη είμαστε πολύ χαρούμενες και περιμένουμε με ανυπομονησία το αδερφάκι της» ήταν τα λόγια της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα! Το κολλητό μαύρο φόρεμα που μαγνήτισε τα βλέμματα!

Μια λαμπερή έξοδο έκανε χθες η Φλορίντα Πετρουτσέλι μαζί με τον αγαπημένο της, Άρη Γούτο! Η παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους! Αυτό όμως που μαγνήτισε τα βλέμματα όλων, ήταν το κολλητό μαύρο φόρεμά της!

Η ίδια βρέθηκε με τον σύζυγό της στην επίδειξη μόδας της Υβόννης Μπόσνιακ για το "26η AXDW", και "έκοψε" τις ανάσες όλων με το "καυτό" της look, αλλά και τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της!

Alphatv: Πριν ένα χρόνο έγινε μανούλα και τώρα ανάβει "φωτιές" με το κορμί της!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly, "τσάκωσε" την Πετρουτσέλι με τον Γούτο, να ποζάρουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, με τους δυο τους να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα χαμόγελά τους!

Φλορίντα Πετρουτσέλι έγκυος

Τόσο η παρουσιάστρια, όσο και ο άντρας της, προτίμησαν ένα κλασσικό total black look, με την παρουσιάστρια να "σπάει" την μονοχρωμία με ένα καταπληκτικό ζευγάρι παπούτσια σε animal print!

To καυτό φόρεμα φρόντισε να συνοδεύσει με ένα δερμάτινο τζάκετ, ενώ θέλοντας να κρατήσει τα βλέμματα στο φόρεμα και την σιλουέτα της, προτίμησε να κρατήσει τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ της απλά.