X-factor: Παίκτης τα... άκουσε από τους κριτές - «Ήσουν δύο χρονών, αλλά..»!

Τι είπε;

X-factor: Παίκτης τα... άκουσε από τους κριτές - «Ήσουν δύο χρονών, αλλά..»!

Παίκτης τα... άκουσε από τους κριτές σήμερα στο X-factor για τα... ξεχασμένα τραγούδια από τα παλιά. «Ήσουν δύο χρονών», του είπαν.

Με το τραγούδι «Ακατάλληλη σκηνή» έκανε την εμφάνισή του στο έκτο live ο Γιάννης Τεργιάκης από την ομάδα των αγοριών 16-24 με μέντορα τον Χρήστο Μάστορα.

Στο βίντεο του ο παίκτης χαρακτήρισε ξεχασμένο το συγκεκριμένο τραγούδι με αποτέλεσμα οι κριτές να του απαντήσουν

Χ-factor: Η παρατήρηση της Βανδή στους κριτές - «Νόμιζα ότι ήμασταν σε διαφορετικά shows»!

“Άκουσα Γιάννη μου στο βίντεο πως έλεγε για αυτό το τραγούδι ότι φοβήθηκες ότι είναι λίγο ξεχασμένο. Ίσως επειδή ήσουν δύο χρονών, αλλά ήσουν και την Κυριακή στο μαγαζί που τραγουδάει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και είδες αυτά τα τραγούδια πως τα τραγουδούσε ο κόσμος. Το έζησες αυτό. Τα τραγούδια, αγάπη μου, δεν ξεχνιούνται. Τα τραγούδια, όταν είναι ωραία, κλασικοποιούνται” σχολίασε χαρακτηριστικά η Μελίνα Ασλανίδου.

Με την σειρά του, ο Γιώργος Θεοφάνους πρόσθεσε: “Όσον αφορά το κομμάτι του ξεχασμένου τραγουδιού με κάλυψε η Μελίνα και εμένα και όλους τους συναδέλφους μου. Δεν υπάρχουν ξεχασμένα τραγούδια, υπάρχουν καλά και κακά τραγούδια. Τα κακά ας τα αφήσουμε πίσω και ας μένουν στην ιστορία τα καλά”.

X-factor: Η φαντασμαγορική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και το παράπονο που της εξέφρασαν!

Μια φαντασμαγορική εμφάνιση πραγματοποίησε η Δέσποινα Βανδή σήμερα στο X-factor, ωστόσο δεν δίστασαν να της εκφράσουν ένα παράπονο.

Ακόμη ένα live απόψε για το μουσικό show και το 5ο πριν τον τελικό που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή και την επόμενη φωνή της Ελλάδας.

Η Δέσποινα Βανδή για ακόμη μια φορά τράβηξε όλα τα βλέμματα με το φόρεμα της που θύμιζε ηθοποιό του Hollywood η οποία ήτα έτοιμη να περπατήσει στο κόκκινο χαλί.

Ωστόσο, άκουσε και ένα παράπονο!
«Διαμαρτύρομαι, συγγνώμη δεν με νοιάζει που είμαστε Live… Απαιτώ την μεγάλη φρουτιέρα με τους κουραμπιέδες που έχεις φτιάξει… Θα σηκωθώ και θα φύγω σήμερα αν δεν έχω τους κουραμπιέδες που έχεις φτιάξει», είπε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος με αφορμή τους κουραμπιέδες που έφτιαξε χθες.
 X-factor Δέσποινα Βανδή