Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

X-factor: «Αποφασίζεις και διατάζεις σε αυτό το παιχνίδι;» - Η παρατήρηση του Μάστορα στον Θεοφάνους!

«Κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ» του είπε η Βανδή!

X-factor: «Αποφασίζεις και διατάζεις σε αυτό το παιχνίδι;» - Η παρατήρηση του Μάστορα στον Θεοφάνους!
News 21.11.2019 23:51

«Αποφασίζεις και διατάζεις σε αυτό το παιχνίδι;», είπε σήμερα στο X-factor, ο Χρήστος Μάστορας στον Γιώργο Θεοφάνους.

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή πήρε θέση και είπε στον τραγουδιστή «Κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ».

Ο frontman του γκρουπ Μέλισσες έδωσε μια συμβουλή σχετικά με την επιλογή των τραγουδιών στους διαγωνιζόμενους στην οποία έσπευσε να απαντήσει ο μέντορας τους.

X-factor: Παίκτης τα... άκουσε από τους κριτές - «Ήσουν δύο χρονών, αλλά..»!

«Σας είπε ο Χρήστος, σας δίνω μια συμβουλή, ε;» ανέφερε προς τους διαγωνιζόμενους της ομάδας του ο Γιώργος Θεοφάνους, συμπληρώνοντας προς τον Χρήστο Μάστορα: «Στα παιδιά εννοείς ή σε μένα;» και εκεί ξεκίνησαν όλα.

Χ-factor: Η παρατήρηση της Βανδή στους κριτές - «Νόμιζα ότι ήμασταν σε διαφορετικά shows»!

Μια παρατήρηση και στους τρεις κριτές του X-factor έκανε η Δέσποινα Βανδή. «Νόμιζα ότι ήμασταν σε διαφορετικά shows», είπε με αφορμή την κριτική τους στους παίκτες.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, δεν δίστασε να της απαντήσει, με αποτέλεσμα να την κομπλάρει.

«Ωραία… Εντάξει… Δεν μπορώ να μιλήσω στη θέση που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή… Εντάξει, τι να κάνω… Παρουσιάστρια ήθελα να γίνω, καλά να πάθω. Αν καθόμουν εκεί λαλίστατη θα ήμουν αλλά δεν μπορώ», είπε και συνέχισε.

X-factor: Η φαντασμαγορική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και το παράπονο που της εξέφρασαν!

«Είναι πολλές φορές που θέλω να τοποθετηθώ πάνω σε πράγματα αλλά δεν μπορώ, δεν μου επιτρέπεται, δεν είναι αυτός ο ρόλος μου. Καμιά φορά μου λείπει λίγο η καρέκλα μου», με τον Γιώργο Θεοφάνους να σπεύδει να πάρει θέση. «Εγώ το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά τώρα είμαστε οι δυο μας και μας βλέπουν όλοι αυτοί που μας βλέπουν».

Δ.Β.: Τι συμβαίνει με τους Liak & the cover, το παρακολουθώ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αισθάνομαι ότι έχουν μια δημοφιλία πολύ μεγάλη και αυτό που είπε ο Liak ήταν η αλήθεια. Δεν έχει σημασία, είπε, το τραγούδι μιας και ο κόσμος μας αναγνωρίζει. Όπως λειτουργεί κανονικά ένα φαν κλαμπ. Έχουν μια διαφορετική αντιμετώπιση από την άποψη των υπολοίπων, οι οποίοι πραγματικά διαγωνίζονται κάθε βράδυ και κρίνονται στη λεπτομέρεια. Οι συγκεκριμένοι όχι. Δεν μπορεί κανείς αυτό να το αποδοκιμάσει ούτε να το επικρίνει, μαγκιά και μπράβο τους που το έχουν επιτύχει.

Γ.Θ.: Εσύ πόσες φορές είπες, “είμαι η Δέσποινα Βανδή και θα το πω ας αρέσει κι ας μην αρέσει”;

Δ.Β.: Βεβαίως, ισχύει. Απλά αισθάνομαι ότι εγώ κάποιες φορές ίσως δεν θα ήμουν τόσο γενναιόδωρη στην κριτική μου. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο. Κάποιες φορές αισθάνομαι την ανάγκη ότι θα ήθελα να πω κάποια πράγματα αλλά δεν τα λέω. Δεν πειράζει, τι να γίνει. Τώρα είμαι εδώ και δεν μπορώ. Γιατί θεωρώ ότι εσείς μπορείτε να τους κατευθύνετε γιατί η τηλεόραση συνεπαίρνει. Τα παιδιά αυτά δεν είναι μαθημένα στο να διαχειριστούν την όποια διασημότητα μπορούν να κερδίσουν από ένα παιχνίδι και μπορεί να παρασύρονται. Θα ‘θελα κάποιες φορές να είστε λίγο πιο αιχμηροί… Γιατί μαθαίνουν από εσάς.

«Θεωρώ πως κάποιες ερμηνείες τους δεν ήταν τόσο υπέροχες και θα μπορούσατε να τους είχατε κάποια παρατήρηση παραπάνω. Σε κάποιες ερμηνείες τους, είμαστε στο 6ο live δεν μπορώ να θυμηθώ. Θυμάμαι, όμως, ένα βράδυ που νόμιζα ότι ήμασταν σε δύο διαφορετικά shows. Και λέω, δεν γίνεται να είναι τόσο γενναιόδωροι», πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αννίτα Πάνια: Πρώην καλεσμένη της πήγε στο X-Factor! (Βίντεο)

Τηλεθέαση 19/9: Άσχημο κοντράρισμα για "8 Λέξεις" και "X-Factor"! Ποιος βγήκε νικητής;

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr

Share