Eurovision 2020: «Βόμβα»! Αυτές είναι οι δυο χώρες που δεν θα συμμετέχουν!

Αποκάλυψη τώρα!

Eurovision 2020: «Βόμβα»! Αυτές είναι οι δυο χώρες που δεν θα συμμετέχουν!

Αποκάλυψη "βόμβα"! Αυτές είναι οι δυο χώρες που δεν θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό της Eurovision για το 2020! Δεν σας πάει το μυαλό...

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision 2020 θα είναι ο 65ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μετά τη νίκη της χώρας το 2019 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, με τον Duncan Laurence και το τραγούδι "Arcade". Αυτή θα είναι η πέμπτη φορά που ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Ολλανδία, με την τελευταία φορά να είναι το 1980, ενώ θα είναι η πρώτη φορά μετά τον Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2012, που η χώρα θα φιλοξενήσει κάποιο διαγωνισμό Eurovision. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στο Rotterdam Ahoy και θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς στις 12 και 14 Μαΐου 2020 και τον τελικό στις 16 Μαΐου 2020.

Eurovision 2020: Η Κύπρος «κατεβαίνει» με το απόλυτο φαβορί! Δείτε το πρόσωπό του...

Οι προετοιμασίες για τον διαγωνισμό του 2020 ξεκίνησαν στις 19 Μαΐου 2019, αμέσως μετά τη νίκη της Ολλανδία στον διαγωνισμό του 2019 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Ο Jon Ola Sand, εκτελεστικός επόπτης του διαγωνισμού εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης (EBU), παρέδωσε στον AVROTROS, τον συμμετέχοντα ραδιοτηλεοπτικό φορέα για την Ολλανδία, έναν αριθμό εγγράφων και έναν σκληρό δίσκο USB, με εργαλεία για να ξεκινήσουν τις απαραίτητες εργασίες για να διοργανώσουν τον επόμενο διαγωνισμό.[2] Ο AVROTROS πρόκειται να συνεργαστεί στην παραγωγή με τον αδερφό ειδησεογραφικό φορέα Nederlandse Omroep Stichting (NOS) και τον μητρικό οργανισμό Nederlandse Publieke Omroep (NPO), με τον κάθε φορέα να αναλαμβάνει διαφορετικό ρόλο στην παραγωγή.

Σαράντα μία χώρες θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Η Βουλγαρία και η Ουκρανία θα επιστρέψουν μετά την αποχώρησή τους, το 2019, ενώ το Μαυροβούνιο και η Ουγγαρία αποχώρησαν.

Eurovision 2020: Το όνομα που θα μας εκπροσωπήσει είναι 17 ετών! Αυτό είναι το πρόσωπο της!

Το όνομα που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision είναι 17 ετών. Αυτό είναι το πρόσωπο της και είναι φωνάρα και πανέμορφη.

Ο 65ος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από όλες τις χώρες.

Για ακόμη μια φορά η Ελλάδα θα πάρει μέρος και έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα μας εκπροσωπήσουν. Ένα όμως είναι το φαβορί σύμφωνα με τον εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», παρόλο που οι φήμες ήθελαν την Καλομοίρα.

Ο λόγος για την Στεφανία Λυμπεράκη, η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία και είναι teen idol στην εν λόγω χώρα. Μάλιστα, την έχουμε δει και στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα στα MAD στο πλευρό ρης Κόνι Μεταξά και της Ζόζεφιν.