Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz! Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι μετά από 12 χρόνια!

Βρήκαν ήδη νέους συντρόφους!

Χωρισμός

Ακόμη ένας χωρισμός ήρθε και έσκασε σαν "βόμβα" στη showbiz! Τίτλοι τέλους έπεσαν γι΄αυτό το αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών.

Ήταν ένα από τα ζευγάρια που είχαν προκαλέσει εντύπωση με τον έρωτά τους και όλοι θεωρούσαν πως αργά ή γρήγορα θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη ποτέ, αφού αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz! Τα διαλύουν όλα ενώ περιμένουν το 3ο τους παιδί!

Ο λόγος για δύο κορυφαίους ηθοποιούς του Hollywood, τον Channing Tatum και την Jenna Dewan οι οποίοι αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 12 χρόνια κοινής συμβίωσης.

Μάλιστα ο χωρισμός του συνέβη πριν ενάμησι χρόνο ωστόσο είδε το φως της δημοσιότητας μόλις πριν από λίγο καιρό, όταν και αποκαλύφθηκαν οι νέες σχέσεις των δύο. O Channing Tatum βγαίνει πλέον με τη γνωστή τραγουδίστρια Jessie J ενώ νέο πρόσωπο στη ζωή της έχει βάλει και η Jenna Dewan, η οποία έχει πλέον στο πλευρό της τον Steve Kazee.

Το πρώην ζευγάρι είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία Step Up.

χωρισμός showbiz

Χωρισμός σοκ στη showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι τα "έσπασε" λίγο πριν τον γάμο!

Αυτό το αγαπημένο ζευγάρι τα "έσπασε" λίγο πριν το γάμο! Ο χωρισμός τους προκάλεσε σοκ στην showbiz!

Πρόκειται για ένα από τα ζευγάρια που είχαν απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα τόσο για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους όσο και για την αναγγελία του γάμου του!

Χωρισμός «βόμβα» για ζευγάρι μετά από δυο χρόνια σχέσης! Έπεσαν οι τίτλοι τέλους!

Ο λόγος για τον Johnny Depp και την σύντροφό του, Πολίνα Γκλεν. Η 24χρονη καλλονή "έκλεψε" την καρδιά του πανέμορφου ηθοποιού ωστόσο η σχέση τους φαίνεται πως δεν κράτησε πολύ. Όπως έγινε γνωστό, η νεαρή χορεύτρια παράτησε στον ηθοποιό, στα κρύα του λουτρού!

Johnny Depp σύντροφος

Χωρισμός «βόμβα» για ζευγάρι μετά από δυο χρόνια σχέσης! Έπεσαν οι τίτλοι τέλους!

Έναν χωρισμό «βόμβα» έχουμε για ζευγάρι της showbiz μετά από δυο χρόνια σχέσης. Έπεσαν οι τίτλοι τέλους ανάμεσα τους.

Μπορεί να τους ήθελαν να κάνουν το επόμενο βήμα τους, ωστόσο όπως φαίνεται ή ήταν απλά φήμες ή το μετάνιωσαν.

Τα πρώτα σύννεφα εμφανίστηκαν και τελικά ο χωρισμός δεν άργησε να έρθει! Γάμος «βόμβα» στην showbiz! 3 χρόνια μετά τον χωρισμό του ντύνεται και πάλι γαμπρός!

Πρόκειται για την Κριστίνα Μιλαντένοβιτς και τον Ντομινίκ Τιμ. Η απουσία της εντυπωσιακής Γαλλίδας τενίστριας από τον τελικό του ATP Finals φούντωσε τις φήμες περί χωρισμού της με τον Τιμ.

Χωρισμός για ζευγάρι