Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βίκυ Σταμάτη: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου! Τι συνέβη;

Στιγμές αγωνίας!

Βίκυ Σταμάτη: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου! Τι συνέβη;
News 22.11.2019 14:04

Η Βίκυ Σταμάτη πέρασε χτες την πόρτα του χειρουργείου! Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη!

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, έκανε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο χτες το απόγευμα προκειμένου να αφαιρέσει κάτι που υπήρχε κάτω από το μάτι της και την ενοχλούσε.

Χειρουργείο για Ελληνίδα αθλήτρια!

Τον τελευταίο καιρό, η Βίκυ Σταμάτη έχει αφοσιωθεί στη φροντίδα του γιού της αλλά και του συζύγου της, ο οποίος πάσχει από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ποστάροντας μία φωτογραφία αμέσως μετά την επέμβαση, έγραψε: «Ένα ράμμα και λίγο αιματάκι για την αρχοντιά μου» έγραψε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου. «Ευχαριστώ το προσωπικό του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και τους ασύγκριτους επιστήμονες».

Βίκυ Σταμάτη: Στο γήπεδο με το γιο της! Πως είναι μετά την αποφυλάκιση;

Στο γήπεδο με το γιο της βρέθηκε η Βίκυ Σταμάτη αρκετό καιρό μετά την αποφυλάκιση της. Πως είναι σήμερα η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου;

Ο πρώην Υπουργός κρίθηκε ένοχος από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση με τις αποκαλούμενες «χρυσές μίζες» από την προμήθεια των υποβρυχίων και των TOR-M1.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Βίκυ Σταμάτη στο Open tv μετά την αποφυλάκιση της, είχε πει:

«Ηθελαν την απόλυτη εξόντωση. Βιώνουμε έναν πόλεμο. Οταν θέλουμε να εξοντώσουμε τον αντίπαλό μας, τον εξαθλιώνουμε σε όλα τα επίπεδα. Μιλάμε για αμιγώς πολιτική δίωξη», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ήταν υπερδύναμος και έχασε πάρα πολύ δύναμη από τη δύναμή του. Είχε τεράστια αποθέματα εσωτερικής δύναμης. Εγώ πήγα στη φυλακή γιατί φέρω το όνομά του» είπε η Βίκυ Σταμάτη για την υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην φυλακή.

Λίγους μήνες αφού επέστρεψε στο γιο της, πέρασαν λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί. Μητέρα και γιος βρέθηκαν στο γήπεδο Καραϊσκάκη, όπου παρακολούθησαν τον αγώνα ποδοσφαίρου.

Βίκυ Σταμάτη: Στο γήπεδο με το γιο της! Πως είναι μετά την αποφυλάκιση;

Βίκυ Σταμάτη: Στο γήπεδο με το γιο της! Πως είναι μετά την αποφυλάκιση;

Βίκυ Σταμάτη: Στο γήπεδο με το γιο της! Πως είναι μετά την αποφυλάκιση;

«Το είχε καιρό στο μυαλό της»: Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος του Τσοχατζόπουλου για την Σταμάτη;

Την αντίδραση του Άκη Τσοχατζόπουλου στο άκουσμα της είδησης της αίτησης διαζυγίου που υπέβαλε η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, περιέγραψε ο συνήγορος του πρώην υπουργού, Γιάννης Παγαρόπουλος.

«Μόλις ο Άκης Τσοχατζόπουλος έμαθε την είδηση της αίτησης διαζυγίου που υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη κεραυνοβολήθηκε, δεν το πίστευε», ανέφερε ο κ.Παγαρόπουλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, επισημαίνοντας ότι η απόφαση αυτή θα έχει επιπτώσεις και στην υγεία του κ.Τσοχατζόπουλου.

«Η απόφαση της κυρίας Σταμάτη τον έχει ήδη επηρεάσει, τον έχει διαλύσει, είναι ένα χτύπημα στο μαλακό υπογάστριο, το οποίο του έδωσε η μέχρι προχθές σύζυγός του. Εγώ μετέφερα στον Ακη Τσοχατζόπουλο στο δικαστήριο την είδηση περί του διαζυγίου της κυρία Σταμάτη. Όταν το έμαθε κεραυνοβολήθηκε. Έτρεξα να προλάβω τις κάμερες επειδή έχω τη φιλία που έχω με τον κ. Τσοχατζόπουλο για να του το πω πριν το μάθει και κοιτάει γύρω-γύρω. Τον κοίταγαν όλοι οι δημοσιογράφοι γνωρίζοντας ότι δεν ξέρει και περίμεναν ποιος είναι αυτός που θα του το πει και του το είπα εγώ. Εγώ ήμουν ο κομιστής της θλιβερής αυτής είδησης», ανέφερε

«Το είχε καιρό στο μυαλό της»

Ερωτηθείς για τους λόγους που η Βίκυ Σταμάτη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. ο κ. Παγορόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι το θέμα του διαζυγίου μπορεί να υπήρχε εδώ και καιρό στο μυαλό της .

«Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η ένταση της στιγμής, δηλαδή η επιστροφή στη φυλακή, ήταν τεράστια και μπορεί να πυροδότησε κάποια σκέψη ή αντίδραση που είχε η κυρία Σταμάτη στο μυαλό της καιρό φυλαγμένη. Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι ειλικρινής ή όχι η πρόθεση του διαζυγίου διότι ό,τι γίνεται μέσα στο ζευγάρι δεν μπορεί να το ξέρει κανείς. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν υπάρχει ουδεμία σκέψη ύστερη που να συνδέεται με κάποια νομική πράξη διότι αυτά είναι λυμένα εξαρχής, το ότι ανήκει σε ποιον. Δεν εξυπηρετεί τίποτα όλη αυτή ιστορία. Πλην του διαμερίσματος της κυρίας Σταμάτη όλα τα άλλα είναι δημευμένα», σημείωσε.

«Οι δικαστές δεν πρέπει να τον κρίνουν με βάση το λαϊκό αίσθημα»

Όσον αφορά το χρονικό διάστημα στο οποίο θα καθίσει στη φυλακή ο πρώην υπουργός και για το αν έπαιξε ρόλο στην απόφαση των δικαστών η συμπεριφορά που είχε ο κ.Τζοχατζόπουλος τους μήνες που ήταν εκτός Κορυδαλλού ο κ.Παγορόπουλος ανέφερε ότι οι δικαστές δεν θα πρέπει να κρίνουν με βάση το λαϊκό αίσθημα

«Τα δικαστήρια οφείλουν να δικάζουν με βάση το νόμο και το Σύνταγμα αν ήταν να δικάζει ο νόμος και βάση το λαϊκό αίσθημα τότε στη θέση των δικαστών θα ήταν άλλοι. Το λαϊκό αίσθημα είναι μια μεγάλη συζήτηση για το πως επιδρά ή δεν επιδρά στην εφαρμογή της δικαιοσύνης, ο νόμος είναι νόμος, στο τέλος τέλος οι νόμοι ψηφίζονται στη Βουλή με βάση το λαϊκό αίσθημα επομένως δεν είναι δυνατόν ο δικαστής να πει επειδή ο Τσοχατζόπουλος έκανε το ένα ή το άλλο όταν ήταν εκτός του στερώ αυτό το δικαίωμα. Είναι βέβαιο ότι όλη αυτή ιστορία με την υγεία του θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο πόσο θα μείνει στη φυλακή. Όμως τα πράγματα δεν είναι τα ίδια όπως θα ήταν αν υπήρχε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, τα πράγματα τώρα έχουν βαρύνει και έτσι δεν μπορώ να πω πόσο ακόμα θα μείνει στη φυλακή. Οπωσδήποτε όμως θα καθίσει κάποιο διάστημα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χειρουργείο για κορυφαίο ηθοποιό! Οι διακοπές με την οικογένεια του τον οδήγησαν στο νοσοκομείο!

Σοκ για αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό! Το σοβαρό χειρουργείο...

Διαβάστε περισσότερα news στο YouWeekly.gr

Share