Μαρία Σολωμού: Απίστευτο περιστατικό με πρώην ηθοποιό του "Τατουάζ"! Βίντεο ντοκουμέντο...

Καταγράφηκε στην κάμερα απίστευτο περιστατικό!

Μαρία Σολωμού: Απίστευτο περιστατικό με πρώην ηθοποιό του

Κυκλοφορεί βίντεο ντοκουμέντο με την Μαρία Σολωμού και πρώην ηθοποιό του "Τατουάζ" να είναι μαζί! Συνέβη απίστευτο περιστατικό!

Συγκεκριμένα, εχθές το βράδυ καταγράφηκε και ανέβηκε στα instastories της ηθοποιού!

Λόγω κακοκαιρίας, κοντά στο Θέατρο Βρετάνια, όπου συμπρωταγωνιστούν η Μαρία Σολωμού και ο Νίκος Πολυδερόπουλος, στην παράσταση «Βρε καλώς τους»! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από τη αρχή… Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, το δέντρο έπεσε και εκγλώβισε ένα ταξί και ο …Σούπερμαν Νίκος Πολυδερόπουλος έσπευσε να τα σηκώσει… και να το τραβήξει προκειμένου να απεγκλωβιστεί το ταξί!

Θα παγώσετε! Αυτός ο κούκλος μελαχρινός είναι αδερφός ηθοποιού από το "Τατουάζ"! Μοιάζουν πολύ...

Βέβαια όλα αυτά κατέγραψε στην κάμερα του κινητού της η Μαρία Σολωμού κάνοντας και μια απίστευτη δημοσιογραφική περιγραφή όσων συνέβαιναν εκείνη την ώρα μπροστά στα μάτια της!

Μαρία Σολωμού: Σε «έξαλλη» κατάσταση μετά τον χωρισμό από τον Μουζουράκη! Φωτογραφίες απόδειξη...

H Μαρία Σολωμού εμφανίστηκε σε «έξαλλη» κατάσταση μετά τον χωρισμό από τον Μουζουράκη! Φωτογραφίες απόδειξη με όλο το περιστατικό....

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την εντόπισε στο Κολωνάκι αλλά μάλλον η μέρα της δεν ήταν και πολύ καλή! Οι φωτογραφίες άλλωστε το μαρτυρούν! Αντί να απολαύσει την βόλτα της, η Μαρία μίλαγε στο τηλέφωνο και μάλιστα φάνηκε καρέ - καρέ πως η συζήτηση ήταν γεμάτη ένταση!

Το τι ειπώθηκε και με ποιον δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε αλλά σίγουρα δεν φάνηκε να είναι κάτι απλό. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε ότι έγινε να είναι... περαστικό! Λέτε να της είπαν τίποτα για τον Μουζουράκη και τη νέα του σχέση; Δείτε όλο το υλικό:

Η Μαρία Σολωμού σε «έξαλλη» κατάσταση μετά τον χωρισμό από τον Μουζουράκη! Φωτογραφίες απόδειξη...Σε «έξαλλη» κατάσταση η Μαρία Σολωμού μετά τον χωρισμό από τον Μουζουράκη! Φωτογραφίες απόδειξη...Η Σολωμού σε «έξαλλη» κατάσταση μετά τον χωρισμό από τον Μουζουράκη! Φωτογραφίες απόδειξη με την Μαρία...Η Μαρία Σολωμού σε «έξαλλη» κατάσταση μετά τον χωρισμό από τον Μουζουράκη! Φωτογραφίες απόδειξη με την Μαρία...