Τίτλοι τέλους για το show της Victoria's Secret! Τινάχθηκε στον αέρα!

Οριστικό το αντίο στα "αγγελάκια";

Τίτλοι τέλους για το show της Victoria's Secret! Τινάχθηκε στον αέρα!

Έπεσαν μετά από 24 χρόνια τίτλοι τέλους για το κορυφαίο show μόδας. Η επίδειξη της Victoria's Secret τινάχθηκε στον αέρα.

Ήταν ένα από τα κορυφαία event της σεζόν. Το show της Victoria's Secret βρισκόταν στην κορυφή του κόσμου από το 1995 και κατάφερε να αναδείξει μερικά από τα κορυφαία μοντέλα των τελευταίων δεκαετιών. Στις πασαρέλες του έχουν ντυθεί "αγγελάκια", ονόματα όπως η Heidi Klum, η Tyra Banks, η Andriana Lima και πολλές ακόμα που έχουν γράψει το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία της μόδας.

Ο νέος "άγγελος" της Victoria Secret είναι τρανς και ήδη έχει προκαλέσει πανικό!

Όπως όλα δείχνουν ωστόσο το αγαπημένο show που καθήλωνε άντρες και γυναίκες έφτασε στο τέλος του. Την περασμένη χρονιά, σημείωσε εξαιρετικά χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, κάτι που έκανε την εταιρία να αμφισβητήσει τη στρατηγική της στο marketing.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, φέτος θα διεξαχθεί show, με σκοπό να βρεθούν νέοι τρόποι προώθησης των προϊόντων, μιας και οι πωλήσεις έχουν πέσει κατακόρυφα.

Victoria’s Secret: Έκανε την ανατροπή! Transgender και plus-size μοντέλα στην καμπάνια της!

Την ανατροπή για πρώτη φορά κάνει η Victoria Secret. Transgender και plus-size μοντέλα στην καμπάνια της εταιρίας της.

Ξεκινώντας από αυτόν τον μήνα, η εταιρία συνεργάζεται με την Βρετανίδα σχεδιάστρια Emily Bendell για την νέα συλλογή Bluebella, που περιλαμβάνει σουτιέν με διαφάνειες, εσώρουχα από δαντέλα και κορμάκια με γεωμετρικές γραμμές σε αποχρώσεις του μπορντό, μαύρου και λευκού.

H Victoria Beckham έκανε κάτι που δεν περιμέναμε! Φόρεσε αυτό το φόρεμα στο σκάφος, αλλά και στο... κόκκινο χαλί!

Η κολεξιόν θα διατίθεται στο victoriassecret.com και σε επτά επιλεγμένα καταστήματα σε Βρετανία και ΗΠΑ. Ωστόσο η νέα συλλογή κρύβει μια «έκπληξη», αφού στις νέες διαφημίσεις εκτός από τα μοντέλα Olivia Sang και Laura Rakhman-Kidd, εμφανίζονται επίσης το transgender μοντέλο και ηθοποιός May Simón Lifschitz και το plus-size μοντέλο Ali Tate Cutler.

Victoria’s Secret

Οι εικόνες των συγκεκριμένων μοντέλων θα προβάλλονται σε πραγματικό μέγεθος στις βιτρίνες και στους ορόφους των καταστημάτων όπου θα είναι διαθέσιμη η νέα κολεξιόν, υλοποιώντας την υπόσχεση της μητρικής εταιρείας της Victoria's Secret για περισσότερο inclusivity στις καμπάνιες της. Την ίδια στιγμή αφίσες των μοντέλων θα αναρτηθούν στα κεντρικά καταστήματα της Victoria's Secret στην Πέμπτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης και την Μποντ Στριτ στο Λονδίνο.

Victoria’s Secret

TAGS