Ραγίζει καρδιές η Κατερίνα Τσάβαλου: «Έχασα το παιδί σχεδόν 3 μηνών»!

Τα συγκλονιστικά της λόγια!

Ραγίζει καρδιές η Κατερίνα Τσάβαλου: «Έχασα το παιδί σχεδόν 3 μηνών»!

Ραγίζει καρδιές η Κατερίνα Τσάβαλου με την εξομολόγηση της για την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε. «Έχασα το παιδί σχεδόν 3 μηνών».

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και αναφέρθηκε τόσο στην κορούλα της όσο και στον σύζυγό της.

Μάλιστα, η Κατερίνα Τσάβαλου έκανε και μια εξομολόγηση που τους συγκλόνιζε. Αποκάλυψε πως είχε μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη και ότι έχασε το μωράκι της στον 3ο μήνα.

Κατερίνα Τσάβαλου: Αρρώστησε η κορούλα της! Η ανακοίνωση και η φωτογραφία στα social media!

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και έκλαψα πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο», είπε η ηθοποιός.

Κατερίνα Τσάβαλου: Συγκλονίζουν τα λόγια της! «Το μωρό δεν κατάφερε να έρθει στη ζωή»!

Συγκλονίζουν τα λόγια της Κατερίνας Τσάβαλου, η οποία μεταξύ άλλων λέει: «Το μωρό δεν κατάφερε να έρθει στη ζωή μου»!

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα!

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό βάφτισε το πρώτο της παιδάκι, την μικρή της πριγκίπισσα!

Διαβάστε αναλυτικά απόσπασμα της συνέντευξης:

Πριν λίγες ημέρες βάφτισες την κόρη σου…

Περίμενα πολύ καιρό της βάφτιση της κόρης μου, γιατί ήθελα πολύ να πάρει την ευλογία το παιδί μου. Ήταν ένα ευχάριστο γεγονός που με συγκίνησε πάρα πολύ, να φανταστείς ότι έκλαιγα περισσότερο από τη Μαριμέλη, έτσι την ονομάσαμε, το οποίο προέρχεται από τα ονόματα Μαρία και Μελίνα. Το Μαρία είναι το όνομα της πεθερούλας μου, ενώ το Μελίνα το ήθελε ο Δημήτρης. Ήθελε να ονομάσει την κόρη μας Μελίνα, έτσι έγινε ένας συνδυασμός. Το παιδί είναι τώρα 20 μηνών. Τη βάφτισαν η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης, ότι καλύτερο μπορούσαμε να έχουμε, γιατί είμαστε φίλοι και πάνω απ’ όλα μας ενώνει αυτή η φιλία.

Θέλατε να επισφραγίσετε τη φιλία αυτή με τη βάφτιση της μικρής;

Ναι, κι αυτό είναι τιμητικό για μένα. Μας το πρότειναν και ήταν ωραίο, γιατί ήξερα ότι το ήθελαν. Είχαμε πολλές προτάσεις για κουμπαριά, αλλά πρέπει να υπάρχει η χημεία, έπειτα παίζουν πολλά ρόλο. Είμαστε φίλοι πολλά χρόνια με τα παιδιά. Με τον Γιάννη δούλεψα κιόλας στο θέατρο και μάλιστα, πριν από τη Μαριμέλη είχα μείνει έγκυος, για πρώτη φορά τότε, αλλά ήταν παλίνδρομη κύηση κι έτσι η εγκυμοσύνη δεν ολοκληρώθηκε. Τότε δουλεύαμε με τον Γιάννη, με σκηνοθετούσε στην παράσταση «Ο κύκλος», με τον Μπουράκ Χακί. Την περίοδο αυτή ήμουν έγκυος. Τότε δεν προχώρησε η κύηση. Από εκείνη την εγκυμοσύνη μου είχαν προτείνει ο Γιάννης και η Μαρία να το βαφτίσουν.

Είχες συμφωνήσει να βαφτίσουν το παιδί που “έχασες” ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου;

Ναι, από την πρώτη εγκυμοσύνη, αλλά το μωρό δεν κατάφερε να έρθει στη ζωή. Ακολούθησα την υπόσχεση που τους είχα δώσει τότε, να βαφτίσουν το παιδί μου. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι κάποιος σε νοιάζεται, σε σκέφτεται, είναι ανθρώπινο. Οπότε, ήξερα από την αρχή ποιοι θα είναι οι νονοί της κόρης μου. Μας πάντρεψαν και στον πολιτικό γάμο που κάναμε, πιο πολύ σαν πλάκα, γιατί τον πολιτικό γάμο τον κάναμε περισσότερο για τα γραφειοκρατικά.