Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Μίλησε ανοιχτά για τους "Ψίθυρους Καρδιάς" - «Για έξι μήνες δεν μπορούσα να...»

Εξομολόγηση σοκ!

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Μίλησε ανοιχτά για τους

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δε δίστασε και μίλησε ανοιχτά για όσα έγιναν στους «Ψίθυρους καρδιάς»! «Για έξι μήνες δεν μπορούσα να...»!

Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων μίλησε για την πρώτη της τηλεοπτική επιτυχία στο πλευρό του Απόστολου Γκλέτσου.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Στα δικαστήρια η ηθοποιός! Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους πρωταγωνίστησε στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Ψίθυροι Καρδιάς», ενσαρκώνοντας τον ρόλο της «Ερατούς» και από τότε ανέβασε κατά πολύ τις μετοχές της στην ελληνική τηλεόραση.

Μεταξύ άλλων λοιπόν αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της προβολής της σειράς και στο πόσο ζορίστηκε να διαχειριστεί τη δημοσιότητα που πήρε.

«Η Ερατώ είχε γίνει λαμπάδα για την Ανάσταση. Ήμουν μικρή τότε και όλο αυτό ήταν πολύ για μένα. Κάναμε γυρίσματα πολύ καιρό πριν μέχρι να το δει ο κόσμος και να γίνει επιτυχία. Υπήρχε πριν μια κατάσταση διαφορετική. Δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό το τι θα συμβεί μετά. Όταν βγήκε ήταν πάρα πολύ τρομακτικό στην αρχή, δεν ήταν ευχάριστο.

Θα ήθελα να μπορούσα να το είχε βιώσει πιο καλά, πιο ελεύθερα, πιο χαρούμενα, αλλά εντάξει, το βίωσα έτσι. Με τρόμαξε αυτή η μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Δεν μου αρέσει εκτός δουλειάς να συγκεντρώνω τον ενδιαφέρον πάνω μου. Και αυτό ήρθε πολύ ξαφνικά και απότομα και με τρόμαξε πολύ. Υπήρχε περίοδος που δεν μπορούσαμε να βγούμε στο δρόμο έτσι απλά. Κράτησε λίγο αυτό. Υπήρχε ένα εξάμηνο…

Θυμάμαι ένα γύρισμα που κάναμε με τον Αποστόλη και τελειώνοντας δεν μπορούσαμε να βγούμε στο δρόμο, ήταν ο κόσμος έξω… Με τον Αποστόλη θυμάμαι μόνο να γελάμε, να κάνουμε πλάκα. Με βοήθησε πάρα πολύ on camera ο Απόστολος με την εμπειρία του και μετά θυμάμαι να γελάμε, με διάφορα πράγματα τότε.

Δεν τη χάρηκα την επιτυχία. Αυτή η επιτυχία δεν έρχεται κάθε μέρα, δεν είναι κάτι που θα το ξαναζήσεις. Θα μπορούσα να την έχω βιώσει καλύτερα» ήταν τα λόγια της.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Μιλά ανοιχτά για τον φερόμενο χωρισμό της - «Δεν έχω καμία σχέση με...»!

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλά ανοιχτά για το φερόμενο χωρισμό της, από τον Φάνη Μουρατίδη. «Δεν έχω καμία σχέση με αυτό», είπε.

Η ηθοποιός για ακόμη μια φορά ξέσπασε για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να περνάει κρίση στο γάμος της και να χωρίζει.

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με αφορμή την παράσταση «Το δείπνο» που πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν και θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Μου έστειλαν μηνύματα δικοί μου μα και άγνωστοι άνθρωποι πως κυκλοφορεί αυτό κι έτσι το κατάλαβα. Μπορεί να κυκλοφορούσε από πιο πριν και να μην το είχα καταλάβει. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό και δεν είμαι μόνο εγώ» ανέφερε χαρακτηριστικά για τις διαδικτυακές διαφημίσεις που την ήθελαν να προτρέπει το κοινό να «πλουτίσει» όπως η ίδια.

«Μου έστειλαν μηνύματα δικοί μου μα και άγνωστοι άνθρωποι πως κυκλοφορεί αυτό κι έτσι το κατάλαβα. Μπορεί να κυκλοφορούσε από πιο πριν και να μην το είχα καταλάβει. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό και δεν είμαι μόνο εγώ» ανέφερε χαρακτηριστικά η γοητευτική ηθοποιός για τις διαδικτυακές διαφημίσεις που την ήθελαν να προτρέπει το κοινό να «πλουτίσει» όπως η ίδια.