Χωρισμός σοκ στη showbiz! Τα "έσπασαν" μετά από δύο χρόνια γάμου!

Δεν το περίμενε κανείς!

Χωρισμός σοκ στη showbiz! Τα

Σοκ έχει προκαλέσει στη showbiz η είδηση για τον χωρισμό αυτού του αγαπημένου ζευγαριού! Μετά από δύο χρόνια γάμου, τα "έσπασαν"!

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και σίγουρα τα πιο όμορφα! Όπου και να πήγαιναν οι φωτογράφοι έπεφταν πάνω τους! Ο χωρισμός τους ωστόσο ήρθε και έσκασε σαν "βόμβα" αφού κανείς δεν περίμενε πως ο γάμος τους θα κατέληγε έτσι μετά από δύο χρόνια.

Χωρισμός σοκ στη showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι τα "έσπασε" λίγο πριν τον γάμο!

Ο λόγος για τους ηθοποιούς Justin Hartley και Chrishell Stause. Οι δυο τους είναι γνωστοί από τις σειρές «This is us» και «Days of our lives» αντίστοιχα. Ο Hartley κατέθεσε αίτηση διαζυγίου με τη δικαιολογία πως οι δύο τους είχαν αγεφύρωτες διαφορές.

Το περίεργο φυσικά της υπόθεσης είναι ότι το ζευγάρι έκανε κοινές εμφανίσεις μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα ενώ όπως αναφέρει αμερικανικό ρεπορτάζ, τα χαρτιά του διαζυγίου είχαν κατατεθεί από τον Ιούλιου του 2019.

ζευγάρι χωρισμός

Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz! Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι μετά από 12 χρόνια!

Ακόμη ένας χωρισμός ήρθε και έσκασε σαν "βόμβα" στη showbiz! Τίτλοι τέλους έπεσαν γι΄αυτό το αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών.

Ήταν ένα από τα ζευγάρια που είχαν προκαλέσει εντύπωση με τον έρωτά τους και όλοι θεωρούσαν πως αργά ή γρήγορα θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη ποτέ, αφού αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz! Τα διαλύουν όλα ενώ περιμένουν το 3ο τους παιδί!

Ο λόγος για δύο κορυφαίους ηθοποιούς του Hollywood, τον Channing Tatum και την Jenna Dewan οι οποίοι αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 12 χρόνια κοινής συμβίωσης.

Μάλιστα ο χωρισμός του συνέβη πριν ενάμησι χρόνο ωστόσο είδε το φως της δημοσιότητας μόλις πριν από λίγο καιρό, όταν και αποκαλύφθηκαν οι νέες σχέσεις των δύο. O Channing Tatum βγαίνει πλέον με τη γνωστή τραγουδίστρια Jessie J ενώ νέο πρόσωπο στη ζωή της έχει βάλει και η Jenna Dewan, η οποία έχει πλέον στο πλευρό της τον Steve Kazee.

Το πρώην ζευγάρι είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία Step Up.

χωρισμός showbiz