Απιστία σοκ για αγαπημένο ζευγάρι! Σε αυτόν τον γάμο είναι τρεις...

Αυτό είναι το πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους!

Απιστία σοκ για αγαπημένο ζευγάρι! Σε αυτόν τον γάμο είναι τρεις...

Σοκ έχει προκαλέσει η απιστία που έγινε γνωστή και διαλύει αγαπημένο ζευγάρι! Σε αυτόν τον γάμο πλέον είναι...τρεις!

Πολλοί μνημονεύουν τη φράση της πριγκίπισσας Diana μετά τον χωρισμό της με τον Κάρολο και όχι άδικα. Ένα αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται πως ετοιμάζεται να τα "σπάσει" μιας και ένα τρίτο πρόσωπο μπήκε ανάμεσά τους...

Σοκάρει πασίγνωστη ηθοποιός: «Έχω απιστήσει. Την έχω κάνει την κουτσουκέλα μου όταν ήμουν μικρή»

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Justin Timberlake και την Jessica Biel. Ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" τον Justin σε τρυφερές στιγμές με την συμπρωταγωνίστριά του από τη νέα ταινία στην οποία συμμετέχει, Alisha Wainwright.

Οι δυο τους εντοπίστηκαν σε βραδινή έξοδο, με την ηθοποιό να χαϊδεύει το πόδι του τραγουδιστή και να κρατιούνται χεράκι χεράκι.

Σίγουρα η καλλονή σύζυγος του Justin δε θα είναι καθόλου χαρούμενη με αυτή την είδηση...

Ζευγάρι χωρισμός
Απιστία ζευγάρι
Justin Timberlake- Jessica Biel

Απιστία σοκ! Παρουσιάστρια της ΕΡΤ έπιασε με τη γειτόνισσα τον άνδρα της!

Παρουσιάστρια της ΕΡΤ έπιασε στα πράσα τον άνδρα της με τη γειτόνισσα και έγινε χαμός στα Βόρεια Προάστια!

Έχει ξεσπάσει σάλος!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η εντυπωσιακή σύζυγος έπαθε υστερία και τα ουρλιαχτά της έφτασαν μέχρι το… βουνό της Πεντέλης.

Οι γείτονες άκουσαν βρισιές, σπασίματα αντικειμένων και τα ουρλιαχτά της μοιχαλίδας γειτόνισσας. Οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια και, όπως ανέφερε έγκυρη πηγή στην «Espresso», ο άτακτος σύζυγός δεν τόλμησε να μπει ανάμεσά τους. Κι άλλη απιστία στη showbiz με γνωστό παντρεμένο τραγουδιστή!

Απιστία σοκ! Παρουσιάστρια της ΕΡΤ έπιασε με τη γειτόνισσα τον άνδρα της!

Ο παρουσιαστής ειδήσεων μεγάλου ιδιωτικού καναλιού έχει το προφίλ του ήρεμου και ψύχραιμου και αποφάσισε να μη λάβει μέρος στη θηλυκή σύγκρουση, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Οι γείτονες έμειναν αρκετή ώρα έξω από τα σπίτια τους, περιμένοντας με τα κινητά στα χέρια, έτοιμοι να καλέσουν την Άμεση Δράση. Τέτοιος χαμός γινόταν.

Κανείς δεν περίμενε ότι δύο αναγνωρίσιμα πρόσωπα, γονείς δύο αξιαγάπητων παιδιών, θα τσακώνονταν τόσο άγρια. Ιδιαίτερα για τον low profile δημοσιογράφο έπεσαν όλοι από τα σύννεφα. Ποιος θα περίμενε πως θα έριχνε «κέρατο» στην υπέροχη γυναίκα του;

Πηγή: athensmagazine.gr