Σάκης Τανιμανίδης: Μπήκε στο σαλόνι του και έμεινε «παγωτό»! Έπιασε τους γονείς του να...

Είναι αυτό που λέμε να σου τύχει.... ή όχι;

Σάκης Τανιμανίδης: Μπήκε στο σαλόνι του και έμεινε «παγωτό»! Έπιασε τους γονείς του να...

Μπήκε στο σαλόνι του ο Σάκης Τανιμανίδης και έμεινε... «παγωτό»! Δε φαντάζεστε τι έπιασε τους γονείς του να κάνουν!

Ο γνωστός παρουσιαστής έμεινε άναυδος μόλις είδε τι έκαναν οι γονείς του ενώ εκείνος έλειπε. Μπήκε χωρίς να τον ακούσουν στο σαλόνι!

Σάκης Τανιμανίδης: Περπάτησε στην πασαρέλα με αέρα μοντέλου! Τον κοιτούσαν όλοι με αυτά τα ρούχα!

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα αναπάντεχο θέαμα που αντίκρισε μόλις μπήκε στο σπίτι του. Το αγαπημένο ζευγάρι χόρευε αγκαλιασμένο και ο παρουσιαστής "έλιωσε" κανονικά μόλις τους είδε.

Μάλιστα, δημοσιεύοντας το βίντεο με τους δυο τους να χορεύουν, ο Σάκης Τανιμανίδης έγραψε και ένα υπέροχο μήνυμα στη λεζάντα στο οποίο ευχήθηκε να είναι όλα τα ζευγάρια τόσο ευτυχισμένα μετά από 45 χρόνια κοινής συμβίωσης.

«Αυτές τις μέρες φιλοξενώ τους γονείς μου στην Αθήνα και πριν λίγο τους έπιασα να χορεύουν στο σαλόνι! Εύχομαι μετά από 45 χρόνια μαζί να είμαστε κι εμείς έτσι...κι εσείς και όλοι μας»!

Σάκης Τανιμανίδης: Η μητέρα του, του έστειλε... πακέτο! Ήταν γεμάτο με...

Η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη, του έστειλε... πακέτο από την Θεσσαλονίκη και ήταν γεμάτο με πεντανόστιμα τυροπιτάκια που είναι τα αγαπημένα του.

Η κυρία Ματούλα, του έχει μεγάλη αδυναμία και τον προσέχει, παρόλο που τους χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα, μέχρι την Αθηνά που μένει ο ίδιος.

ΣΚΑΙ: Τραβάνε κόκκινη γραμμή στην εκπομπή του Σάκη Τανιμανίδη! Πότε θα την κόψουν οριστικά;

Όπως αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από τα Instagram Stories του, η μητέρα του, ετοίμασε τα πιο νόστιμα φαγητά που τους αρέσουν και του τα έστειλε σε πακέτο.

Συγκεκριμένα, εκτός από τυροπιτάκια το πακέτο είχε μέρα και κοτόπιτα. Τα είδαμε και μας έτρεξαν τα σάλια.

Σάκης Τανιμανίδης μητέρα

Σάκης Τανιμανίδης: Έκανε το αδιανόητο! Κάλεσε τον Αργυρό και του έκανε ερώτηση που σίγουρα γνώριζε!

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε ο αδιανόητο. Κάλεσε στο τηλέφωνο τον Κωνσταντίνο Αργυρό και του έκανε ερώτηση που σίγουρα γνώριζε.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του παιχνιδιού πήρε αφορμή από ερώτηση που αναφερόταν στον τραγουδιστή δε δίστασε να τον καλέσει απευθείας.

«Αδελφέ, έλα για καφέ σε περιμένω. Τώρα έλεγα για σένα. Είμαι εδώ πέρα, δίπλα από το σπίτι σου, έλα. Εδώ στη γειτονιά, στην πλατεία» είπε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής τραγουδιστής, απαντώντας την κλήση, με τον Σάκη Τανιμανίδη να αναφέρει: «Δεν είμαι πολύ κοντά. Τι έλεγες για μένα;»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δεν μοιάζει καθόλου με την Ηλιάνα! Η μελαχρινή που βρέθηκε στο πλευρό του είναι καλλονή, αλλά όχι μοντέλο!

Κ.Α.: Έλεγα, «που είσαι» κλπ. Ότι «εδώ πέρα μένει δίπλα ο Σάκης».

Σ.Τ.: Να σου πω… Δεν θα προλάβω να έρθω τώρα, είμαι στο γύρισμα αλλά θέλω να σου κάνω μια ερώτηση. Να δω άμα την ξέρεις. Ποιος Έλληνας τραγουδιστής και τα αδέλφια του είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν με εξωσωματική στην Ελλάδα, ξέρεις;»

«Ποιες είναι οι επιλογές μου;» αναρωτήθηκε γελώντας ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Σάκη Τανιμανίδη να του αποκαλύπτει πως βρίσκεται σε «ζωντανή σύνδεση» με το στούντιο.