Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Πάολα: Μας άνοιξε το δεύτερο «σπίτι» της! Δεν ξέραμε πού να κοιτάξουμε...

Είναι φουλ υπερσύγχρονο!

Πάολα: Μας άνοιξε το δεύτερο «σπίτι» της! Δεν ξέραμε πού να κοιτάξουμε...
News 24.11.2019 15:59

Η Πάολα μας άνοιξε το δεύτερο «σπίτι» της και δεν ξέραμε πού να κοιτάξουμε... Είναι φουλ σύγχρονο και μας τρέλανε κανονικά.

Αν και η τραγουδίστρια δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας, ενίοτε χρησιμοποιεί τα social media. Βέβαια, 9 στις 10 φορές η Πάολα μιλά μέσα από αυτά για την δουλειά της και πολύ σπάνια για την προσωπική της ζωή!

Η ίδια, ζει και αναπνέει για το τραγούδι και τα στούντιο ηχογράφησης, είναι άνετα το δεύτερο σπίτι της! Έτσι λοιπόν, καθώς ψάξαμε τις αναρτήσεις της στο Instagram, πέσαμε πάνω σε μια φωτογραφία μέσα από αυτό!

Πάολα: Ο πατέρας της, δεν είχε μόνο εκείνη! Το άλλο παιδί του στην δημοσιότητα!

Η Πάολα, μας άνοιξε το δεύτερο της «σπίτι» το οποίο είναι γεμάτο σύγχρονα μηχανήματα! Αν και η ίδια έχει φοβερή φωνή και δεν χρειάζεται επεξεργασία, πόζαρε χωρίς ίχνος κόμπλεξ μπροστά από το μικρόφωνο και δε ξέραμε πού να κοιτάξουμε!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Πάολα: Τα «ξαδέρφια» της ήταν τσιγγάνοι! Τι έχει γίνει με την καταγωγή της;

Κι όμως τα «ξαδέρφια» της Πάολας ήταν τσιγγάνοι! Τι έχει γίνει με την καταγωγή της; Η μητέρα της τα είπε όλα και μας άφησε κάγκελο!

Η μητέρα της Ίρινα Καραμήτσιου, η οποία είναι το δεξί χέρι και το άγρυπνο βλέμμα της τραγουδίστριας, μιλάει για πρώτη φορά για όλα!

Ρωτάμε την Ίρινα Καραμήτσιου, αν βοήθησε την κόρη της κάποιος από τους μεγάλους Θεσσαλονικείς τραγουδιστές. Η απάντησή της ήταν κοφτή. «Κανένας μα κανένας. Όλα τα έκανε με το σπαθί της και ανέβηκε σκαλί σκαλί. Δεν χτύπησε καμιά πόρτα. Η Πάολα είναι αντράκι στη συμπεριφορά της. Αν δεν της αρέσει μια κατάσταση, μπορεί να σηκωθεί και να φύγει».

Πάολα: Το μεγάλο της μυστικό στην δημοσιότητα! Ποια είναι τα «παιδιά» της;

Επίσης πολλοί συνάδελφοί της αμφισβήτησαν τις φωνητικές δυνατότητες της Πάολα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τραγουδάει μόνο σκυλάδικα». Η απάντηση της μητέρας της είναι οργισμένη. «Τι πάει να πει σκυλάδικο; Λαϊκά τραγούδια λέει η Πάολα. Ο λαϊκός τραγουδιστής λέει τα πάντα. Αν βάλεις ας πούμε τη Βανδή να τραγουδήσει καθαρά λαϊκό θα το "σκοτώσει", ενώ αν βάλεις την Πάολα να τραγουδήσει Βανδή, θα το εξυψώσει».

Τα ανέκδοτα τα οποία βομβάρδισαν το διαδίκτυο, δεν έμειναν ασχολίαστα επίσης από την κυρία Ίρινα. «Μας πειράζουν, όπως θα πείραζαν όλο τον κόσμο. Αλλά τι να κάνουμε και αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι».

Τη ρωτάμε αν η Πάολα με όσα ακούστηκαν από τότε που έγινε πρώτο όνομα, έκλαψε με τα κακοπροαίρετα και πικρόχολα σχόλια. «Όχι. Η Πάολα είναι δυνατή. Αντέχει. Μπορεί να τη δεις να κλάψει με ένα φτωχό παιδί, όχι όμως για τέτοια πράγματα».

«Όχι, δεν είμαστε τσιγγάνοι...»


Η κουβέντα μας για την Πάολα και όλα όσα έχουν ακουστεί δεν θα μπορούσε να μην πάει και στην καταγωγή της. Δεν είναι λίγα μάλιστα τα σχόλια που έχουν ακουστεί ότι η Πάολα κατάγεται από τσιγγάνικη οικογένεια. Η μητέρα της, χαμογελάει με νόημα. «Όχι, όχι, δεν είμαστε τσιγγάνοι. Απλούστατα όταν τραγουδούσε στο La Μamounia όταν έβγαινε τη λαϊκή ώρα πήγαιναν πάρα πολλοί τσιγγάνοι να την ακούσουν. Όταν την άκουγαν, τρελαίνονταν. Μιλάμε για μεγάλο πάθος. Και εκείνη για να τους ανεβάσει, τους έλεγε "ξαδερφάκια είμαστε, ξαδερφάκια". Από εκεί βγήκε η φήμη».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάολα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση! Έκλεισε όλα τα στόματα! (Βίντεο)

Παόλα: Συνεχίζεται ο "πόλεμος" για την τραγουδίστρια! Τα σχόλια "φωτιά" προς το πρόσωπο της! (Βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr

Share