Ηθοποιός από το «Κόκκινο Ποτάμι» έχει μπαμπά από τους «Πυξ Λαξ»! Είναι ολόιδιοι!

Ο ρόλος της είναι κομβικός!

Ηθοποιός από το «Κόκκινο Ποτάμι» έχει μπαμπά από τους «Πυξ Λαξ»! Είναι ολόιδιοι!

Αυτή η πανέμορφη ηθοποιός από το «Κόκκινο Ποτάμι» έχει μπαμπά από τους «Πυξ Λαξ»! Οι δυο τους είναι ολόιδιοι!

Η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη έχει καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές και όχι άδικα, αφού είναι μία από τις παραγωγές που έχουν συγκινήσει το κοινό.

Το Κόκκινο Ποτάμι: Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (24/11)! Στο στόχαστρο των Νεότουρκων η οικογένεια του Μίλτου!

Μία από τις ηθοποιούς που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, είναι η Χαρά- Μάτα Γιαννάτου ή αλλιώς «Βασιλική». Η αγαπημένη του «Θέμη» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και αποκάλυψε πως ο μπαμπάς της ήταν μέλος των «Πυξ Λαξ».

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε:

«Μεγάλωσα στη Νέα Σμύρνη, σε ένα σπίτι με μαμά Γερμανίδα και μπαμπά μουσικό. Ήταν ανοιχτό, μαζευόμασταν όλοι εκεί. Ο μπαμπάς μου ήταν μπασίστας στου Πυξ-Λαξ. Θυμάμαι πολύ έντονα να πηγαίνουμε οικογενειακώς σε συναυλίες…»

Ηθοποιός της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» συγκλονίζει με το πρόβλημα υγείας του! «Έπαθα ένα...» (Βίντεο)

Ηθοποιός της σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» συγκλονίζει με το πρόβλημα υγείας του και λέει χαρακτηριστικά «Έπαθα ένα...»!

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη σήμερα στην εκπομπή του «Έλα Χαμογέλα» του Open και μεταξύ άλλων μίλησε για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από λίγα χρόνια.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Φραντζέσκο, ο οποίος παραδέχτηκε ότι σε προσωπικό επίπεδο είναι πολύ καλά, αποφεύγοντας ωστόσο να αποκαλύψει αν είναι σε σχέση ή όχι.

Το Κόκκινο Ποτάμι: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (17/11) - Η Ιφιγένεια διαισθάνεται τους κινδύνους στη σχέση με τον Μίλτο!

Ο Θοδωρής Φραντζέσκος αποκάλυψε και συγκλόνισε όταν είπε πως όταν ήταν φοιτητής σε σχολή που του προκαλούσε μεγάλο άγχος, κάποια στιγμή έχασε τα λόγια του και έπαθε εγκεφαλικό παρουσία του πατέρα του ο οποίος και τον οδήγησε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο «Θέμης» από το «Κόκκινο Ποτάμι» απαντά για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες»- «Έδωσα το λόγο μου...»

Ο τηλεοπτικός «Θέμης» από τη σειρά του Open, «Το Κόκκινο Ποτάμι» απαντά για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες»! «Έδωσα το λόγο μου...».

Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ένας από τους ηθοποιούς της νέας σειράς του Μανούσου Μανουσάκη που μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και όχι άδικα. Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ωστόσο πολύς λόγος σχετικά με μία πρόταση που έχει δεχτεί από τον Ant1 για να πάρει μέρος στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ο ίδιος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων θέλησε να διαψεύσει τις φήμες και να εξηγήσει το λόγο που δε θα έπαιρνε μέρος στη σειρά παρόλο που όπως δηλώνει την παρακολουθεί.

«Θα μπορούσες να κάνεις και τις Άγριες Μέλισσες και το Κόκκινο Ποτάμι μαζί;»

«Όχι, δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό. Γι’ αυτό έδωσα τον λόγο μου στον κ. Μανουσάκη» ενώ σχετικά με το αν παρακολουθεί τη σειρά, σχολίασε: «Έχω δει και βλέπω τη σειρά γιατί υπάρχουν άνθρωποι που θαυμάζω και αγαπώ εκεί μέσα».