Αδιανόητο! Από το Κωνσταντίνου και Ελένης, πήγε στο Master Chef! Δείτε το πρόσωπό του...

Μιλάμε για πολύ αγαπημένο πρόσωπο της σειράς!

Αδιανόητο! Από το Κωνσταντίνου και Ελένης, πήγε στο Master Chef! Δείτε το πρόσωπό του...

Μοιάζει αδιανόητο αλλά από το Κωνσταντίνου και Ελένης, πήγε στο Master Chef! Δείτε το πρόσωπό του και θα μείνετε κάγκελο!

20 χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο Κωνσταντίνου και Ελένης μπήκε στο Master Chef και τρίβαμε τα μάτια μας! Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι ο χρόνος απλά δεν πέρασε από πάνω του...

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» παραμένει το «σιγουράκι» του καναλιού του Αμαρουσίου τα μεσημέρια με τηλεθεάσεις που ζηλεύουν ολόφρεσκα και ολοκαίνουρια σίριαλ. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, μια από τις επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης» σημείωσε τηλεθέαση 30% στο κοινό 18-54 (πιθανώς γιατί εν μέσω εκλογών ήταν το μόνο μη πολιτικό πρόγραμμα το μεσημέρι).

Ανάμεσα στους συντελεστές του ριάλιτι μαγειρικής, συναντήσαμε μια φιγούρα ιδιαίτερα γνώριμη.
Επρόκειτο για τον Στέργιο Νένε, που αν το όνομά του δεν σας θυμίζει κάτι, αναζητήστε τον με το όνομα Νικόλας. Ο μπάρμαν στο μπαράκι όπου εργαζόταν η γκαρσόνα α', Ελένη Βλαχάκη και η γκαρσόνα β' (και διάσημη ηθοποιός!), Πέγκυ Καρρά.

Master Chef: Αυτή είναι η γυναίκα του πιο αγαπημένου προσώπου! Δεν εμφανίζονται σχεδόν ποτέ μαζί!


«Τόσο η Ελένη Ράντου και ο Χάρης Ρώμας, όσο όμως και το συγγραφικό δίδυμο (Ρώμας - Χατζησοφιά) άφησαν χώρο σε εμένα, την Μαρία (Λεκάκη που υποδύθηκε την Πέγκυ) και την Καλλιρρόη (Μυριαγκού που ανέλαβε τον ρόλο της Ματίνας Μανταρινάκη) στη σειρά» αναφέρει σήμερα ο Στέργιος Νένες. Μας εξηγεί για παράδειγμα πως οι αναφορές στη Χάρλεϊ και ο «μηχανόβιος» μπάρμαν, προέκυψε από το γεγονός πως ο ίδιος είχε τρέλα με τις μηχανές.
Δείτε πώς είναι σήμερα:

 Κωνσταντίνου και Ελένης Νικόλας

Master Chef: Αυτός ο παίκτης έφτασε στον τελικό αλλά δε διαγωνίστηκε ποτέ! Σίγουρα δεν θυμάστε το πρόσωπό του!

Αυτός ο παίκτης του Master Chef έφτασε στον τελικό αλλά δεν διαγωνίστηκε τελικά ποτέ! Σίγουρα δε θυμάστε ποιο είναι το πρόσωπό του!

Η πρώτη σεζόν του γνωστού διαγωνισμού μαγειρικής έβγαλε νικητή τον Άκη Πετρετζίκη με τα νούμερα τηλεθέασης να φτάνουν στα ύψη! Κάτι αντίστοιχο δε συνέβη ωστόσο και με τη δεύτερη σεζόν μιας και το ριάλιτι κόπηκε ένα επεισόδιο πριν γίνει ο μεγάλος τελικός.

Νεκρός παίκτης του MasterChef! Αυτό είναι το πρόσωπο του - Κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά σε όλους...

Φιναλίστ του τελικού ήταν ο Μπάμπης Κουντούρης και ο Κωστής Καμπάς. Το μεγάλο φαβορί φυσικά δεν ήταν άλλο από τον δεύτερο ο οποίος πληροφορήθηκε τελευταία στιγμή πως ο μεγάλος τελικός δε θα γίνει ποτέ.

«Επικοινώνησαν μαζί μου από το Mega μια εβδομάδα πριν από το τελευταίο επεισόδιο και με πληροφόρησαν ότι δυστυχώς, ο τελικός δεν θα γίνει, τουλάχιστον τις προσεχείς εβδομάδες, αλλά θα γίνουν προσπάθειες προκειμένου να γυριστεί μέχρι το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν...Είχαν ακουστεί και γραφτεί τόσα που νομίζω πως κανένας μας δεν έπεσε από τα σύννεφα. Από την άλλη, θεωρώ πως το θέμα πήρε υπερβολικές διαστάσεις. Κατανοώ τις οικονομικές δυσκολίες του σταθμού και στο κάτω-κάτω, σκεπτόμενος ρεαλιστικά» είχε δηλώσει τότε ο επίδοξος MasterChef.

master chef φιναλιστ

Κωνσταντίνου και Ελένης: Δάκρυα για την «Βλαχάκη»! Βρέθηκε νεκρός ο...

Δάκρυα για την «Βλαχάκη» από την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, "Κωνσταντίνου και Ελένης"! Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του ο...

Πριν από λίγα χρόνια ένα περιστατικό είχε σοκάρει την ελληνική showbiz! Ένας από τους ηθοποιούς που άφησε το στίγμα του με την guest εμφάνισή του στην επική αυτή σειρά που μέχρι και σήμερα χτυπάει 30αρια στην τηλεθέαση βρέθηκε νεκρός μέσα στο αμάξι του!

Ο λόγος για τον Σωτήρη Βάγια που παρίστανε τον γκόμενο της γκαρσόνας Α!

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Ο θάνατος - θρίλερ γνωστής ηθοποιού! Δεν έγινε ποτέ γνωστή η αιτία...

νεκροί ηθοποιοί από το Κωνσταντίνου και Ελένης