Σπύρος Σαμοΐλης: Ρίχνει "καρφιά" στη Μαίρη Συνατσάκη! «Κι αν αλλάξανε οι φίλοι μας...»

Λόγια όλο νόημα...

Σπύρος Σαμοΐλης: Ρίχνει

Ο Σπύρος Σαμοΐλης δε διστάζει στιγμή και ρίχνει σοβαρά "καρφιά" στη Μαίρη Συνατσάκη για τις δηλώσεις που έκανε! «Κι αν αλλάξανε οι φίλοι μας...»!

Πριν από λίγες μέρες, η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τη σχέση της με τον Σπύρο Σαμοΐλη ξεκαθαρίζοντας πως δε θα ήθελε να εξηγήσει το λόγο για τον οποίο έκοψαν επαφές.

Η απάντηση - ξέσπασμα της Μαίρης Συνατσάκη προς τον Γιώργο Λιάγκα! "Είναι άλλο να εκφράζεις διαφωνία με απειλές για ζωή"!

«Με έχετε ρωτήσει πολύ και εν μέρει το καταλαβαίνω. Αναλαμβάνω το κομμάτι της ευθύνης μου προς αυτό. Ήταν μια φανερή φιλική σχέση και συνεργασία. Ήμασταν μαζί 12 χρόνια, συνεργάτες και φίλοι. Κάναμε μαζί βίντεο, Instagram, social και το επικοινωνούσαμε. Θα έδειχνα τρομερή ασέβεια αν έμπαινα στις λεπτομέρειες αυτού. Για μια φιλική σχέση που ήταν τόσα χρόνια και τόσο έντονη, το να δώσω λεπτομέρειες είτε εγώ, είτε εκείνος, θα ήταν πάρα πολύ μεγάλο λάθος. Γιατί για να βλέπετε ότι σε αυτή τη φάση δεν κάνουμε παρέα, σημαίνει ότι δεν συνέβη κάτι απλό» είπε η γνωστή παρουσιάστρια.

«Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια που θυμάσαι και θυμάμαι τίποτα δε χάθηκε ακόμα όσο ζούμε και πονάμε χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε.

Κι αν αλλάξαν οι φίλοι μας λιγάκι αλλάξαμε κι εμείς με τη σειρά μας χαθήκαμε μια νύχτα στο Παγκράτι αλλά βλεπόμαστε στα όνειρά μας».

Μαίρη Συνατσάκη: Έκανε την πρώτη αποκάλυψη για το «διαζύγιο» μετά από 12 χρόνια φιλίας!

Έκανε την πρώτη αποκάλυψη η Μαίρη Συνατσάκη για το «διαζύγιο» που πήρε μετά από 12 χρόνια φιλίας από τον Σπύρο Σαμοΐλη.

Η παρουσιάστρια μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube αναφέρθηκε στο τέλος της σημαντικής για εκείνη σχέσης και στην αιτία που συνέβη αυτό.

Η Μαίρη Συνατσάκη, παραδέχτηκε η φιλία τους έχει όντως τελειώσει μετά από 12 ολόκληρα χρόνια και η ίδια εξήγησε πως δεν μπορεί να δώσει πολλές λεπτομέρειες για το «διαζύγιο» τους.

Μαίρη Συνατσάκη: Γίνεται "χείμαρρος" κατά του Γιώργου Λιάγκα! «Δεν είναι συγγνώμη, είναι επικοινωνιακή κωλοτούμπα»

Το μόνο που αποκάλυψε είναι πως η αιτία του χωρισμού ήταν πολύ σημαντική.