Ρούλα Κορομηλά: Ο Ζαχαράτος "ξεσκέπασε" το πραγματικό της πρόσωπο! Περιστατικό από το παρελθόν στη φόρα!

Μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά!

Ρούλα Κορομηλά: Ο Ζαχαράτος

Ο Τάκης Ζαχαράτος "ξεσκέπασε" το πραγματικό πρόσωπο της Ρούλας Κορομηλά! Περιστατικό από το παρελθόν στη φόρα!

Για τη γνωριμία του με την λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.

«Η αλήθεια είναι πως τελειώνοντας από τον στρατό, ήθελα να δώσω εξετάσεις σε κάποια δραματική σχολή για να γίνω ηθοποιός. Οι γονείς μου, όμως, μου είχαν μια έκπληξη: Ένα πλήρως εξοπλισμένο κομμωτήριο στην πόλη της Πάτρας. Εκείνη την ώρα έβαλα τα κλάματα, επειδή ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Για να μη στα πολυλογώ, το κομμωτήριο όχι απλώς λειτούργησε, αλλά υπήρχαν ουρές έξω που περίμεναν για ραντεβού.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η άγνωστη ιστορία με την Ρούλα Κορομηλά! Πώς παραλίγο να του "καταστρέψει" την καριέρα...

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε η Ρούλα! Σκέψου τώρα την εικόνα, το κομμωτήριο να είναι γεμάτο και ξαφνικά να μπαίνει μέσα η Ρούλα Κορομηλά, η οποία είναι σούπερ σταρ. Μόλις την είδε η πελάτισσα που κούρευα κόντεψε να πέσει από την καρέκλα. Η Ρούλα μπήκε μέσα στο κομμωτήριο με σπασμένο πόδι και πατερίτσες.

Ο Μιχάλης Ασλάνης τής είχε πει πως υπάρχει ένας τρελός στην Πάτρα που κάνει μιμήσεις. Ο λόγος που μπήκε μέσα στο κομμωτήριο ήταν για να μου προτείνει να εμφανιστώ στην εκπομπή της. Της είπα “Θα ρωτήσω τον μπαμπά μου’’. Πράγματι τον ρώτησα, εκείνος μου είπε πως δεν έχω να χάσω κάτι και από εκεί και πέρα ξεκίνησαν όλα», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ήμουν τυχερός, διότι η εκπομπή της Ρούλας έσκιζε. Όταν ξεκίνησα να κάνω μιμήσεις στην τηλεόραση, πίστευα πως οι τηλεθεατές καταλαβαίνουν ότι βλέπουν ένα αγόρι που κάνει τη Βουγιουκλάκη. Με σταματούσαν, όμως, και μου έλεγαν “Ξέρεις πόσα λεφτά έχασα; Στοιχημάτιζα πως ήταν η Βουγιουκλάκη και ήσουν εσύ”.

Ακόμα και σήμερα τυχαίνει να με σταματούν γι’ αυτό τον λόγο. Γενικά, αισθάνομαι περίεργα όταν μου λένε πολλά κολακευτικά λόγια. Στη ζωή μου είμαι ιδιαίτερα ντροπαλός και επιφυλακτικός. Στη σκηνή πάλι, όχι».

Ρούλα Κορομηλά: Άγριος καυγάς με πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Κανείς δε θυμάται ή μάλλον δεν ήξερε τον άγριο καυγά της Ρούλας Κορομηλάς με πασίγνωστη τραγουδίστρια! - "Δε μου λες μωρή γλωσσάρα, μήπως ξέρεις ότι..."

Συγκεκριμένα, καλεσμένη στην εκπομπή “Μπράβο Ρούλα” είχε βρεθεί η Πέγκυ Ζήνα, η οποία μαζί με την Ρούλα Κορομηλά είχαν αποκαλύψει έναν άγνωστο καυγά. Τι είχε συμβεί;

Όταν η τραγουδίστρια είχε ζητήσει από την παρουσιάστρια να πει δύο τραγούδια στην εκπομπή της, εκείνη έγινε έξαλλη με αποτέλεσμα να μην την καλέσει καν.

Ρούλα Κορομηλά: Άγριος καυγάς με πασίγνωστη τραγουδίστρια!

“Με εσένα έχει υπάρξει στιγμή που σου έχω ζητήσει αντί για ένα τραγούδι να πω δύο σε εκπομπή σου. Το τι άκουσα!”, είχε αποκαλύψει η Πέγκυ Ζήνα.

“Τι είπες Ζήνα; Στη δική μου την εκπομπή θα πεις πάνω από ένα τραγούδι, όταν έχω τρεις κοπέλες και θα πείτε από ένα; Στη Σύρο; Μήπως θες να πεις τα ίδια και με τον Έρος Ραμαζότι; Στην εκπομπή μου; Κλείστε το τηλέφωνο τώρα στη Ζήνα! Δε μου λες μωρή γλωσσάρα, μήπως ξέρεις ότι η Μαντόνα στην εκπομπή της Ραφαέλας Καρά είπε ένα τραγούδι; Σε έχουν ενημερώσει γι’ αυτό”;

“Σε εκείνη την εκπομπή στη Σύρο δεν βρέθηκα ποτέ και τα νεύρα έκαναν να της περάσουν μαζί μου τρεις μήνες!”, εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια. Βέβαια, αυτές οι δύο γυναίκες έχουν άριστες σχέσεις και η φιλία του μετρά χρόνια.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ξεχάστε την Κορομηλά που ξέρατε! Είναι μελαχρινή και κουκλάρα!