Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτόν τον χορό δεν τον έχει κάνει ούτε στο... Στην υγειά μας! Το υλικό στην δημοσιότητα!

Το βαρύ ζεϊμπέκικο έγραψε κανονικά!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτόν τον χορό δεν τον έχει κάνει ούτε στο... Στην υγειά μας! Το υλικό στην δημοσιότητα!

Αυτόν τον χορό ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν τον έχει κάνει ούτε στο Στην υγειά μας! Το υλικό στην δημοσιότητα και δείτε το καρέ - καρέ!

Τον Λευτέρη Πανταζή και το ξεσηκωτικό πρόγραμμα του «North» με τους Πάνο Καλίδη, Θάνο Πετρέλη και Tus, επέλεξε για τη διασκέδασή του, το βράδυ του Σαββάτου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο γνωστός παρουσιαστής-ηθοποιός, μαζί με την θεατρική του παρέα στην παράσταση «Δείπνο Ηλιθίων», τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη, τον Δημήτρη Μαυρόπουλο κ.α, αλλά και τους καλούς του φίλους, Χρήστο Φερεντίνο, Νίκη Λάμη αλλά και τη Νατάσα Θεοδωρίδου, διασκέδασαν, χόρεψαν, τραγούδησαν με τη ψυχή τους, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο hot spot των βορείων προαστίων.

Συγκινητική ήταν η στιγμή, που όταν ο Λευτέρης Πανταζής κάλεσε on stage τη Νατάσα Θεοδωρίδου, εκείνη τον ευχαρίστησε δημόσια για την στήριξή του στον πρώτο της δίσκο, ενώ στη συνέχεια χάρισε στο κατάμεστο κόσμου μαγαζί, μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες της, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να επιδίδεται σε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, με το τραγούδι του Πασχάλη Τερζή, «Δεν θέλω τέτοιους φίλους»!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τον «τράβαγαν» οι φωτογράφοι και έβγαλε ένα ρούχο! Δεν πάει το μυαλό σας...

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες και το βίντεο:

Σπύρος Παπαδόπουλος χορός
Σπύρος Παπαδόπουλος Στην υγεία μας
Σπύρος Παπαδόπουλος ζεϊμπέκικο

Στέλιος Κρητικός: Προκάλεσε απίστευτο σκηνικό στο "Στην Υγειά μας"! «Άμα γίνει ξανά...»

Ένα απίστευτο σκηνικό προκάλεσε ο Στέλιος Κρητικός στο χτεσινό επεισόδιο της εκπομπής «Στην Υγειά μας»! «Άμα αργήσεις ξανά...»

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, ωστόσο έφτασε στο πλατό καθυστερημένος, προκαλώντας την αντίδραση του παρουσιαστή.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η σημερινή βραδιά του «Στην υγειά μας» είναι αφιερωμένη στον Μίμη Πλέσσα!

«Άμα αργήσεις ξανά θα γίνει μεγάλη φασαρία» είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον Στέλιο Κρητικό θέλοντας να κάνει πλάκα, και όλο το πλατό γέλασε.

«Να πω την αλήθεια, είμαι έτοιμος να ξεκινήσω από τη σχολή μου για να έρθω εδώ κι έρχονται δύο γονείς με τα λεφτά στα χέρια και μου λένε “να πληρώσουμε”. Τι να κάνω; Πες μου! Δυο πόρτες έχει η ζωή, που να πάω εγώ;», απάντησε ο Στέλιος Κρητικός.