Eurovision 2020: Ανακοινώθηκε! Αυτός είναι ο ξανθός... άγγελος που θα τραγουδήσει για την Βουλγαρία! Είναι μόνο 22 χρονών!

Θα πάθετε την πλάκα σας!

Eurovision 2020: Ανακοινώθηκε! Αυτός είναι ο ξανθός... άγγελος που θα τραγουδήσει για την Βουλγαρία! Είναι μόνο 22 χρονών!

Ανακοινώθηκε! Αυτός είναι ο ξανθός... άγγελος που θα τραγουδήσει για την Βουλγαρία στην Eurovision 2020! Είναι μόνο 22 χρονών!

Η δημόσια τηλεόραση της Βουλγαρίας ΒΝΤ, ανακοίνωσε πως η 22χρονη Victoria Georgieva θα εκπροσωπήσει την χώρα στο comeback της στο διαγωνισμό!

Eurovision 2020: «Βόμβα»! Αυτές είναι οι δυο χώρες που δεν θα συμμετέχουν!

Θυμίζουμε ότι όπως είχε αποκαλύψει στα τέλη του προηγούμενου μήνα ο γενικός διευθυντής της BNT, Emil Kuslokov, η επιστροφή της Βουλγαρίας στην Eurovision έγινε χάρις σε μία βρετανική εταιρεία παραγωγής, που ανέλαβε ως μέγας χορηγός όλα τα έξοδα της συμμετοχής. Η εταιρεία αυτή όπως αποκαλύφθηκε στην σημερινή συνέντευξη τύπου της ΒΝΤ είναι η Ostereo.

Εκτός όμως από την ανακοίνωση του χορηγού, η ΒΝΤ αποκάλυψε και τον εκπρόσωπο της Βουλγαρίας στην Eurovision 2020 τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ. Αυτή είναι η Victoria Georgieva, 22 χρονών που έγινε γνωστή στο βουλγαρικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην τέταρτη έκδοση του X Factor, το 2015.

Eurovision: Το όνομα που θα μας εκπροσωπήσει είναι 17 ετών! Αυτό είναι το πρόσωπο της!

Το όνομα που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision είναι 17 ετών. Αυτό είναι το πρόσωπο της και είναι φωνάρα και πανέμορφη.

Ο 65ος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από όλες τις χώρες.

Για ακόμη μια φορά η Ελλάδα θα πάρει μέρος και έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα μας εκπροσωπήσουν. Ένα όμως είναι το φαβορί σύμφωνα με τον εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», παρόλο που οι φήμες ήθελαν την Καλομοίρα.

Ο λόγος για την Στεφανία Λυμπεράκη, η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία και είναι teen idol στην εν λόγω χώρα. Μάλιστα, την έχουμε δει και στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα στα MAD στο πλευρό ρης Κόνι Μεταξά και της Ζόζεφιν.