Καφέ της Χαράς: Ο «Μανωλάκης» αρραβωνιάστηκε! Δείτε το πρόσωπο της κοπέλας...

Μελαχρινή και καλλονή!

Καφέ της Χαράς: Ο «Μανωλάκης» αρραβωνιάστηκε! Δείτε το πρόσωπο της κοπέλας...

Κι όμως ο «Μανωλάκης» από το Καφέ της Χαράς αρραβωνιάστηκε! Δείτε το πρόσωπο της κοπέλας και θα μείνετε «παγωτό»!

Όλοι οι πρωταγωνιστές, ετοιμάζονται για την επιστροφή της σειράς του ΑΝΤ1 “To καφέ της Χαράς” μετά από 13 χρόνια απουσίας. Το Πρωινό βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης για τη νέα σεζόν και ο Μανωλάκης είχε διάθεση για αποκαλύψεις!

Ο ίδιος, μίλησε μαζί με την κοπέλα που «αρραβωνιάστηκε» και αποκάλυψε ότι στη νέα σεζόν θα δούμε πολλές ανατροπές! Μάλιστα η Μαριαλένα Ροζάκη, που είναι η μελαχρινή ηθοποιός που υποδύεται την αρραβωνιαστικιά του, τόνισε on camera ότι θα πάει στο χωριό ως γιατρός που κάνει το αγροτικό της και προκαλεί ταραχές! Ιδού το σχετικό βίντεο:

Καφέ της Χαράς: Σοκ! Ηθοποιός της σειράς είχε παίξει σε γνωστή ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Δείτε ντοκουμέντο!

«Το καφέ της Χαράς»: Μανωλάκης, Βάλια και Διονυσάκης ποζάρουν μαζί 13 χρόνια μετά!

«Το καφέ της Χαράς» επιστρέφει και ο Μανωλάκης, η Βάλια και ο Διονυσάκης ποζάρουν 13 χρόνια μετά το τέλος της σειράς στον ΑΝΤ1.

Ο Χάρης Ρώμας έρχεται και πάλι στις οθόνες μας στον ρόλο που τον έχουμε αγαπήσει περισσότερο. Αυτόν του Περίανδρου Πόποτα.

Πρεμιέρα «Το καφέ της Χαράς» κάνει το πρώτο 15νθήμερο του 2020 και εμείς ανυπομονούμε.

Ο Διονυσάκης στην πραγματικότητα Δημήτρης Μαχαίρας, στον λογαριασμό του στο Instagram δημοσίευσε ένα story ποζάροντας μαζί με την Βάλια, Έφη Ρασσιά)και τον Μανωλάκη, Πάρη Σκαρτσολιά.

Ο Διονυσάκης δεν είναι πλέον έφηβος, είναι σήμερα 35 ετών και είναι πιο γοητευτικός από ποτέ!

Το καφέ της Χαράς

Το Καφέ της Χαράς: Θα πάθετε πλάκα με το πόσο έχουν αλλάξει ο "Μανωλάκης" και η "Βάλια";

Θα πάθετε πλάκα με το πόσο έχουν αλλάξει ο "Μανωλάκης" και η "Βάλια" από τη σειρά "Το καφέ της Χαράς" που επιστρέφει ξανά στον ΑΝΤ1!

Η φωτογραφία μαζί με τον Χάρη Ρώμα "μιλάει" από μόνη της!

Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει από τον Γενάρη και στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 είδαμε πόσο έχουν αλλάξει ο "Μανωλάκης" και η "Βάλια".

Χάρης Ρώμας: Η γυναίκα που τον δαιμόνισε! Αυτό είναι το πρόσωπό της!

Ο Χάρης Ρώμας πόζαρε μαζί τους 13χρόνια μετά το τέλος της σειράς! Να σημειώσουμε πως τα δύο "παιδιά" θα είναι πλέον οι βασικοί πρωταγωνιστές στα νέα επεισόδια!

undefined