Άντζελα Δημητρίου: Λαμπερή έξοδος σε νυχτερινό κέντρο! Τα "σπάει" και χωρίς τον Τσαλίκη!

"Λαίδη" με τα όλα της!

Άντζελα Δημητρίου: Λαμπερή έξοδος σε νυχτερινό κέντρο! Τα

Η Άντζελα Δημητρίου ξέρει να τα "σπάει" και χωρίς τον Γιώργο Τσαλίκη! Η βραδινή της έξοδος σε νυχτερινό κέντρο!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια φαίνεται πως άφησε πίσω της όλο το σκηνικό με τον Γιώργο Τσαλίκη και τις εμφανίσεις της στο κλαμπ «4711» και βγήκε να το "κάψει"!

«Βόμβα»! Η επίσημη ανακοίνωση του 4711 για την Άντζελα Δημητρίου και τον σάλο που ξέσπασε με τον Γιώργο Τσαλίκη!

Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, βρέθηκε στο κέντρο που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης και φωτογραφήθηκε παρέα με φίλους.

Ο φωτογραφικό φακός του YouWeekly.gr "συνέλαβε" τη «Λαίδη» και σας την παρουσιάζει!

Δημητρίου Κοκλώνης
Άντζελα Δημητρίου Βέρτης
Δημητρίου έξοδος

Η Άντζελα Δημητρίου απαντά στον Γιώργο Τσαλίκη σαν μία σωστή "λαίδη"! Τον "δίκασε" με δύο λέξεις!

Τον "δίκασε" με δύο λέξεις η Άντζελα Δημητρίου! Η αγαπημένη τραγουδίστρια απαντά στον Γιώργο Τσαλίκη σαν μία σωστή "λαίδη"!

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε στην Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο “Just the 2 of us” ενώ απάντησε με τον δικό της τρόπο στα όσα έγιναν με τον Γιώργο Τσαλίκη και την αποχώρηση της από το σχήμα.

Άντζελα Δημητρίου: Έριξε άκυρο στον Τσαλίκη on camera και τον έκανε Τούρκο! "Μιλάμε για καραγκιοζιλίκια..."

«Στην κριτική επιτροπή του “Just the 2 of us” θα είμαστε σίγουρα εγώ και ο Νίνο. Απ’ όσο γνωρίζω συζητούν και άλλα δύο μεγάλα ονόματα, αλλά δεν μπορώ να σας πω ποια είναι αυτά. Θα ξεκινήσουμε τον Γενάρη, αλλά δεν ξέρω ακόμη να σας πω αν η εκπομπή θα είναι live ή μαγνητοσκοπημένη. Η αλήθεια είναι πως γενικά δεν μου αρέσει να είμαι μέλος σε κριτική επιτροπή ενός show ταλέντων, γιατί στεναχωριέμαι όταν βλέπω να κρίνονται νέα παιδιά.

Επειδή βγήκα στο τραγούδι χωρίς να έχω σπουδάσει, δεν μπορώ να είμαι αυστηρή με τα νέα παιδιά που έχουν όνειρα. Ωστόσο, το “Just the 2 of us” είναι κάτι διαφορετικό, γι’ αυτό και αποδέχτηκα τελικά την πρόταση του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος είναι πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ. Η πρόταση μου έγινε το καλοκαίρι, αλλά πρόσφατα συμφωνήσαμε και υπέγραψα», είπε η Άντζελα Δημητρίου.

Σε ερώτηση για το πρόσφατο συμβάν με τον Γιώργο Τσαλίκη στην πρεμιέρα της παράστασης “Η Παριζιάνα”, λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή της από το σχήμα, όπου επρόκειτο να συνεργαστούν οι δυο τους, η Άντζελα ξεκαθαρίζει τη θέση της με λίγα λόγια και σταράτα: «Δύο λέξεις έχω να πω, οι καριέρες δεν χτίζονται πάνω σε άλλα ονόματα. Ούτε χρησιμοποιούμε ονόματα και καριέρες άλλων για να διαφημίσουμε το μαγαζί μας».