Γιάννης Μαρακάκης - Νίκη Θωμοπούλου: Τα "έσπασαν" σε νυχτερινό κέντρο! Όλο χαμόγελα η εγκυμονούσα!

"Έλαμπε" ολόκληρη!

Γιάννης Μαρακάκης - Νίκη Θωμοπούλου: Τα

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου βγήκαν και τα "έσπασαν" σε γνωστό νυχτερινό κέντρο! Η αγαπημένη εγκυμονούσα ήταν... όλο χαμόγελα!

Το αγαπημένο ζευγάρι βιώνει τις καλύτερες μέρες της ζωής τους στην αναμονή της γέννησης του πρώτου του παιδιού. Οι δυο τους αποφάσισαν να το ρίξουν έξω και να γλεντήσουν στην πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη.

Νίκη Θωμοπούλου: Λιγούρες για την εγκυμονούσα! Τι επέλεξε να φάει;

Μπορεί ενόψει της γέννησης της κορούλας τους, το ζευγάρι να έχει πολλές υποχρεώσεις, βρίσκει όμως πάντα χρόνο να βγαίνει και να διασκεδάζει.

Η Νίκη Θωμοπούλου ήταν η πιο εντυπωσιακή εγκυμονούσα με το ασημένιο της σύνολο. Δε σταμάτησε να χαρίζει χαμόγελα στους φωτογράφους και να διασκεδάζει!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους συνέλαβε και σας τους παρουσιάζει!

Μαρακάκης- Θωμοπούλου
Θωμοπούλου βραδινή έξοδος

Γιάννης Μαρακάκης: Ο τρόπος που έμαθε ότι γίνεται μπαμπάς! "Ξεκινάει να μου εξηγεί και δεν καταλαβαίνω"!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Γιάννης Μαρακάκης, αποκάλυψε τον τρόπο που έμαθε ότι γίνεται μπαμπάς! Ο ίδιος είπε "Ξεκινάει να μου εξηγεί και δεν καταλαβαίνω".

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο, με αρκετό άγχος ωστόσο, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος!

Αγαπημένο ζευγάρι είναι ασυγκράτητο! Της έπιανε την...πίσω της όψη σε κλαμπ και εκείνη καθόταν!

Ο τρόπος που το έμαθε όμως, δεν είναι και ο πιο συνηθισμένος τρόπος θα λέγαμε.

«Δεν έχω πει σε κανέναν πώς μου ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί. Ήμουν σε μια δουλειά και τσακωνόμουν με κόσμο, ήμουν σε πολύ μεγάλη ένταση. Με έχει πάρει ήδη δύο φορές τηλέφωνο, δεν το σήκωνα και μου στέλνει μήνυμα πόσο μηνών είναι, ένα νούμερο. Δεν είχα τα γυαλιά μου, δεν μπορώ να το διαβάσω καλά και παίρνω τηλέφωνο. Με ρωτάει αν διάβασα το μήνυμα, της απαντάω με φοβερά νεύρα, οπότε ξεκινάει να μου εξηγεί και δεν καταλαβαίνω. Με αποκάλεσε μπαμπάκα κι εκεί προσγειώθηκα. Νόμιζα ότι ζούσα ταινία αλλουνού. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, ούτε μπορώ να προσγειωθώ στην άλλη πραγματικότητα και δεν ξέρω και αν θα προσγειωθώ με τη γέννηση. Νομίζω ότι είναι κορίτσι», εξομολογήθηκε ο Μαρακάκης.

Όσο για την διαφορά ηλικίας τους ο ίδιος λέει: «Θεωρώ ότι είναι η μικρότερη διαφορά ηλικίας που θα πρέπει να έχει ένας άντρας της ηλικίας μου με τη γυναίκα του. Έχουμε 16 χρόνια διαφορά. Θεωρώ ότι είναι η ιδανική διαφορά, αλλά θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη. Δεν θα ήταν καλό να είναι μικρότερη».