Βάσω Λασκαράκη: Το περιστατικό για την οικογένειά της! «Δεν μας το κλέβει κανείς...»

Το ξεκαθάρισε προς όλους!

Βάσω Λασκαράκη: Το περιστατικό για την οικογένειά της! «Δεν μας το κλέβει κανείς...»

Η Βάσω Λασκαράκη μιλά για το περιστατικό για την οικογένειά της! «Δεν μας το κλέβει κανείς...» τονίζει η ίδια!

Η Βάσω Λασκαράκη, μίλησε στο Enjoy και στην Μαρία Ανδρέου για την ηρωίδα της Άννα Μακρίδη, τις δυσκολίες των σκηνών στο Έρωτας Μετά, για τον σύζυγό της Λευτέρη αλλά και για την οικογένειά της!

Εργάζεσαι αρκετές ώρες. Πώς τα βολεύεις με την ανατροφή της κόρης σου;

Μεγάλο θέμα. Η κόρη μου ξέρει ότι η μητέρα της πρέπει να δουλέψει και καταλαβαίνει. Ζορίζομαι όμως… Σε όλο αυτόν τον αγώνα έχω δίπλα τη μητέρα μου και ξέρω ότι η μικρή με τη γιαγιά της θα έχει την καλύτερη φροντίδα μέσα στην ημέρα που εγώ θα λείπω. Ωστόσο δεν υπάρχει νύχτα που να μην την πάω εγώ για ύπνο, να μη διαβάσουμε μαζί τα βιβλία της, τα παραμύθια της. Αυτό δεν το διαπραγματεύομαι. Εκεί θα μου πει όλες τις ιστορίες της για τους φανταστικούς της φίλους ή τις φανταστικές της περιπέτειες… Είναι τόσο γλυκιά. Μέσα στην ημέρα θα τηλεφωνηθούμε με βίντεο κλήσεις, θα τη χαλαρώσω, θα μου φύγει και μετά το άγχος. Το Σαββατοκύριακο όμως δεν μας το κλέβει κανείς. Κλειστά τα τηλέφωνα και πάνω απ’ όλα κόρη μου και η οικογένεια μου, οι δικοί μου άνθρωποι, αυτοί που αγαπώ. Μας αρέσει σ’ όλους και πάμε εκδρομές στη φύση. Τρελαινόμαστε για μικρές αποδράσεις και ταξίδια. Είναι η καλύτερή μας και μετά τα συζητάμε όλη την εβδομάδα.

Βάσω Λασκαράκη: Μας έδειξε τον μικρό της γιο σε φωτογραφία! Πόσο πολύ μοιάζουν;

Νιώθω ότι είσαι πολύ ευτυχισμένη με τον σύζυγό σου Λευτέρη Σουλτάτο. Σου μαγειρεύει; Παντρεύτηκες έναν από τους καλύτερους σεφ στην Ελλάδα…

Νιώθω πολύ τυχερή που η ζωή έφερε δίπλα μου έναν τόσο καλό άνθρωπο που με κάνει χαρούμενη, που εξελίχθηκε με έναν πολύ όμορφο τρόπο η σχέση μας και κατέληξε σε έναν γάμο που τον θέλαμε πολύ και οι δύο. Ο Λευτέρης με έχει κάνει και έχω βρει τις ισορροπίες μου. Εργάζεται και αυτός πολλές ώρες, δημιουργεί, αλλά και μας φροντίζει ακόμη και στο θέμα του φαγητού (γέλια). Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ευλογημένη θα έλεγα. Είναι μια καινούργια ζωή. Έχουμε πολύ αγάπη μεταξύ μας, με κάνει πιο ωραίο άνθρωπο, πιο ολοκληρωμένο και δυνατό. Και είναι ένας κούκλος, να τα λέμε και αυτά. Αλλά και εγώ καλή είμαι (γέλια)…

Βάσω Λασκαράκη: Πρόωρο «τέλος» για την ηθοποιό! Τι συνέβη στον Alpha tv;

Πρόωρο «τέλος» για την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη και διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη στον Alpha tv! Το ρεπορτάζ - φωτιά στο Vanda's blog!

Σας έχω τονίσει πολλές φορές πως προσωπικά παρακολουθώ φανατικά την σειρά του Alpha tv Έρωτας μετά. Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη διανύει ίσως την καλύτερη της χρονιά ερμηνευτικά και η υπόθεση θυμίζει ξεκάθαρα προδιαγραφές εξωτερικού.

Όμως, το κοινό, εσείς δηλαδή, δεν φαίνεται να συμφωνείτε μαζί μου! Η σειρά πάει άπατη στα νούμερα τηλεθέασης και έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στον Αlpha tv! Μέχρι και το σενάριο με βάση το αργεντίνικο πρωτότυπο έργο άλλαξαν ώστε να τσιμπήσουν αλλά.... τσίμπησαν μόνο δύο μοναδούλες! Το δυναμικό κοινό δεν δίνει παραπάνω από 15% στο τσακίρ κέφι και στον Alpha η γκρίνια έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό... Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog δόθηκε το τελεσίγραφο: Αν δεν ανέβει πολύ σύντομα η σειρά σε επίπεδο τηλεθέασης, θα κοπεί πρόωρα!

Αν και το πρωτότυπο σενάριο την θέλει να ολοκληρώνεται περίπου στα 100 επεισόδια, οι σεναριογράφοι ενδέχεται να την «τελειώσουν» περίπου στα 70, δηλαδή σε έναν μήνα από τώρα, αν σκεφτείτε ότι είμαστε ήδη στα 35 επεισόδια που έχουν προβληθεί. Αυτό όμως θα κριθεί από έναν και μόνο παράγοντα: Επειδή είχαν βγει αρκετά spoilers για την σειρά, η πλοκή άλλαξε! Δηλαδή, δεν «πατάνε» πλέον στο αργεντίνικο σενάριο, αλλά σε δικό τους.

Βάσω Λασκαράκη: Έκανε το απόλυτο spoiler για την σειρά «Έρωτας Μετά»! Ανατροπή μεγατόνων!

Πράγματι, η συγκεκριμένη τακτική έδωσε ανάσα στην τηλεθέαση, αλλά μικρή. Αν δεν ανέβουν κι άλλο, να φτάσουν δηλαδή σκεφτείτε ένα 20% και παραπάνω, η σειρά με την Βάσω Λασκαράκη θα ολοκληρωθεί πρόωρα. Αυτά από εμένα για σήμερα... Για ό,τι νεότερο, θα επανέλθω!