Μέγκι Ντρίο: Το δημόσιο μήνυμα για τον σεισμό στην Αλβανία! «Δυστυχώς η οικογένεια μου...»!

Μετά την είδηση για την εξαφάνιση της ξαδέρφης της!

Μέγκι Ντρίο: Το δημόσιο μήνυμα για τον σεισμό στην Αλβανία! «Δυστυχώς η οικογένεια μου...»!

Η Μέγκι Ντρίο έστειλε το δικό της δημόσιο μήνυμα για τον σεισμό που συνέβη στην Αλβανία και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά «Δυστυχώς η οικογένεια μου...»!

Η γνωστή πρώην παίκτρια του GNTM και παρουσιάστρια του open βιώνει δύσκολες ώρες, αφού «χτύπησε» στην χώρα της ένα φονικός σεισμός!

Ανάμεσα στους εκατοντάδες αγνοούμενους, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες είναι και η ξαδέρφη της Μέγκι Ντρίο.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα για την στήριξη, δυστυχώς η οικογένειά μου όπως και πολλές άλλες επηρεάστηκε από αυτό το σεισμό. Όμως η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία και σε τέτοιες δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα μου είμαι μαζί της».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μέγκι Ντρίο

Μέγκι Ντρίο: Η ενόχληση της παρουσιάστριας με την στάση της απέναντι στην Εύη Ιωαννίδου!

Μεγάλη ήταν η ενόχληση της παρουσιάστριας με την στάση της Μέγκι Ντρίο απέναντι στην πρώην συμπαίκτρια και φίλη της Εύη Ιωαννίδου!

Όλα ξεκίνησαν μετά την προβολή δηλώσεων της Εύης Ιωαννίδου, οι οποίες έκαναν έξαλλη τη Μέγκι!

Ευτυχείτε: Οι πρωταγωνιστές του ροζ σκανδάλου της ΕΡΤ μιλάνε για πρώτη φορά!

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με αφορμή αποκάλυψη της Μέγκι Ντρίο για την προσωπική ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Εύης Ιωαννίδου, με την Καινούργιου να κάνει παρατήρηση λέγοντας χαρακτηριστικά...

"Μη μιλήσει κανείς. Εννοείς ότι τα είχε ο Ντάνος με την Εύη; Αυτό δεν είναι ωραίο που κάνεις. Είναι πολύ προσωπικό τους. Το να λέγονται στον αέρα μιας εκπομπής κάποια πράγματα είναι άκομψο. Γιατί βγάζεις εκνευρισμό; Δεν είπε κάτι κακό για σένα. Είπε η Μέγκι ότι υπήρχε φλερτ. Δεν είμαι τρελή. Εγώ δε σου βάζω χέρι. Μην τη δίνεις την άλλη στον αέρα. Εμένα αυτό που δε μου άρεσε και δεν το παίρνω πίσω, είναι να δίνουμε καταστάσεις προσωπικές που μπορεί να μην είναι γνωστές. Αν θες να πας σε άλλη εκπομπή, να πας στους μεσημεριανούς μπορεί να είσαι καλοδεχούμενη. Δε θέλω στη δική μου εκπομπή".