Γιώργος Καπουτζίδης: Οι σοκαριστικές δηλώσεις και τα υβριστικά σχόλια που έχει δεχθεί! "Παλαιότερα μου εύχονταν να..."

Τι συνέβη όταν πήγε στο Athens Pride;

Γιώργος Καπουτζίδης: Οι σοκαριστικές δηλώσεις και τα υβριστικά σχόλια που έχει δεχθεί!

"Παλαιότερα μου εύχονταν να..." Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη, όπου και έκανε σοκαριστικές δηλώσεις όσον αφορά τα υβριστικά σχόλια που έχει δεχθεί!

"Στα social media, η βασική μου ένσταση είναι ότι χάνεις στιγμές από τη ζωή σου" ανέφερε χαρακτηριστικά, και συνέχισε, "Πρέπει να τα χρησιμοποιείς σαν εργαλείο δουλειάς αλλά χάνεις στιγμές από τη ζωή σου”!

Γιώργος Καπουτζίδης: Έριξε «άκυρο» στο Mega! Το μεγάλο «όχι» που θα συζητηθεί...

"Είχα πάει στο Pride τον περασμένο Ιούνιο και είχα βάλει μια φωτογραφία. Κάποιοι είτε έγραψαν από κάτω είτε σε direct message πράγματα τα οποία ήταν υβριστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους ήρθε. Για ποιο λόγο. Ποιος τους είπε δηλαδή ότι έχουν δικαίωμα να το κάνουν αυτό” σημείωσε ο καλλιτέχνης, προσθέτοντας: “Κάπως δεν καταλαβαίνει ο κόσμος ότι, αν εγώ είμαι κάπου, έχω πάει κάπου. Αυτό. Δεν ζήτησα ποτέ τη γνώμη κανενός”.

"Είναι άσχημο αυτό που έχει γίνει στα social media. Νομίζω ότι έχουμε μπει σε μια διαδικασία να είμαστε λιγότερο διακριτικοί, να νομίζουμε ότι δεν υπάρχουν πλέον τρόποι συμπεριφοράς και ο καθένας να μπορεί να βρίσει όποιον θέλει. Εγώ δεν μεγάλωσα έτσι. Δεν μου εύχονται τώρα να πεθάνω, παλαιότερα είχε γίνει και αυτό”, σχολίασε ο παρουσιαστής.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο αποχώρησε από το «The Voice»- Δε θα το πιστέψετε!

Δε θα το πιστέψετε! Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο αποχώρησε από το «The Voice»!

Ο γνωστός παρουσιαστής εμφανίστηκε στην εκπομπή «Dot» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη αποχώρησή του από το ριάλιτι τραγουδιού.

Γιώργος Καπουτζίδης: Η συγκίνηση του για το «The Voice» και όσα αποκάλυψη για την αποχώρηση του Μαραβέγια!

«Ήταν πολλά μαζί. Το είχα κάνει τρεις χρονιές, είχα περάσει πολύ ωραία. Οι πρώτες μου σκέψεις γι’ αυτό ήταν μια μέρα που ήμασταν στο “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” κι έβλεπα τον Γιώργο Λιανό τι καλός που ήταν στην παρουσίαση και σκεφτόμουν ότι άμα του χρόνου δεν κάνω το Voice, ο Γιώργος είναι μια πολύ ωραία λύση, να το κάνει γιατί του αξίζει. Το θυμάμαι αυτό, ήμουν με τον Σάκη και τη Μαρία, αλλά δεν τους το είχα πει. Και δεν το είχα πει ούτε στον Γιώργο γιατί λέω κάτσε μην αλλάξω γνώμη. Πίστευα ότι στον Γιώργο άξιζε αυτή η ευκαιρία και αυτό το βήμα. Πάρα πολύ καλός συνεργάτης, εξαιρετικός.

Στις αρχές του καλοκαιριού μιλούσαμε με τον Κωστή Μαραβέγια και αποκάλυψε ο ένας στον άλλον ότι έχουμε κάποιες σκέψεις να μην το κάνουμε το Voice. Επίσης ήξερα ότι τα γυρίσματα θα πέσουν μαζί με τις πρόβες για το θέατρο, θα είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Είχαν ξεκινήσει και τα γυρίσματα για την αθλητική εκπομπή και λέω τι θα κάνω; Πώς θα τα προλάβω όλα αυτά; Κι επίσης κάνω μια στροφή, αφοσιώνομαι στο θέατρο, γράφω το πρώτο μου θεατρικό έργο.

Πρέπει λίγο και τον κόσμο να μην τον μπερδεύεις, να του πεις ότι αφήνω αυτό και θα στραφώ εδώ πέρα, εδώ μπορείτε να δείτε αυτό το οποίο κάνω. Ακόμα κι αν δεν παίζω στην παράσταση, είναι ο εαυτός μου εκεί πέρα. Οπότε κάπως έτσι το σκέφτηκα», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.