Ντάρια Τουρόβνικ: Η μαμά της μοιράζει εγκεφαλικά! Είναι ξανθιά και δείχνει 10 χρόνια μικρότερη από την παίκτρια του Survivor!

Απίστευτη! Σα μοντέλο...

Ντάρια Τουρόβνικ: Η μαμά της μοιράζει εγκεφαλικά! Είναι ξανθιά και δείχνει 10 χρόνια μικρότερη από την παίκτρια του Survivor!

Η μαμά της Ντάρια Τουρόβνικ μοιράζει εγκεφαλικά! Είναι ξανθιά και δείχνει 10 χρόνια μικρότερη από την παίκτρια του Survivor!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το βράδυ της Τρίτης δημοσίευσε φωτογραφίες με την μητέρα της και άφησε τους followers της να πάθουν παροξυσμό με την ομορφιά της!

Ξανθιά, ψηλή με πρόσωπο που θα ζήλευαν 20αρες...

Μοιάζουν πάρα πολύ μεταξύ τους!

Δείτε την παρακάτω:

Ντάρια Τουρόβνικ μαμά

Ντάρια Τουρόβνικ Survivor

Οι δυο τους έχουν υπέροχες σχέσεις και περνάνε πολύ χρόνο μαζί! Το βράδυ της Τρίτης βρέθηκαν σε γνωστό κομμωτήριο για την περιποίησή τους!

Ντάρια Τουρνόβικ: Η πρώην παίκτρια του Survivor έχει γίνει αγνώριστη! Κοιτούσαν όλοι τα πόδια της!

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ντάρια Τουρνόβικ, έχει γίνει αγνώριστη! Κοιτούσαν όλοι τα πόδια της! Πιο αδύνατη και λαμπερή από ποτέ!

Πάνε χρόνια από την εμφάνισή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και η αλλαγή της είναι εμφανέστατη!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε πριν από λίγες ημέρες στο πάρκο Μαρκόπουλου και συγκεκριμένα στο 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ, μεταξύ άλλων επωνύμων!

Η εμφάνισή της ήταν κομψή και έδειχνε όσα έπρεπε να δείχνει! Το υπέροχο φόρεμά της που η απόχρωση του ταίριαζε εξαιρετικά στην επιδερμίδα της, άφηνε "γυμνά" τα πόδια μοντέλου που διαθέτει και ήταν αδύνατον οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι να σταματήσουν να την κοιτάζουν!

Ντάρια Τουρόβνικ: Ο χωρισμός την έκανε «κύκνο»! «Τώρα έχω σταθεί στα πόδια μου»!

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ντάρια Τουρόβνικ, έχει γίνει αγνώριστη! Κοιτούσαν όλοι τα πόδια της!

Δεν έχει κάνει τεράστια αλλαγή από τότε που την βλέπαμε στο Survivor;

TAGS