Κάτια Ζυγούλη: Ντύθηκε χωριατοπούλα και ο Σάκης Ρουβάς στο πλευρό της με... Η αδιανόητη εμφάνιση μας άφησε «παγωτό»!

Δεν τους έχετε δει πραγματικά ποτέ έτσι!

Κάτια Ζυγούλη: Ντύθηκε χωριατοπούλα και ο Σάκης Ρουβάς στο πλευρό της με... Η αδιανόητη εμφάνιση μας άφησε «παγωτό»!

Η Κάτια Ζυγούλη ντύθηκε χωριατοπούλα και ο Σάκης Ρουβάς ήταν στο πλευρό της με αδιανόητη εμφάνιση! Το look μας άφησε «παγωτό»!

Οι δυο τους, εμφανίστηκαν στην Έκθεση του Μουσείου Μπενάκη «Κοστούμια με πρόσωπο» και σίγουρα δεν τους έχετε δει ποτέ ξανά έτσι!

Η Κάτια Ζυγούλη έβαλε παραδοσιακή φορεσιά και ο Σάκης Ρουβάς έκανε το ίδιο! Το look μας άφησε «παγωτό»...κυριολεκτικά αφού και οι δυο τους, μοιάζουν να το έσκασαν από άλλη εποχή! Πάντως ακόμα και έτσι, παραμένουν πανέμορφοι! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Κάτια Ζυγούλη: Όταν γνώρισε τον Σάκη Ρουβά δεν ζούσε στην Ελλάδα! Τα παράτησε όλα κι έφυγε από...

Κάτια Ζυγούλη: Έκανε εμφάνιση χωρίς τον Σάκη Ρουβά! «Έπεσαν» όλοι στα πόδια της με αυτό το παπούτσι!

Η Κάτια Ζυγούλη έκανε εμφάνιση χωρίς τον Σάκη Ρουβά! «Έπεσαν» όλοι στα πόδια της με αυτό το παπούτσι και σίγουρα αν δεν το έχεις, είσαι out!

Είναι ξεκάθαρα η τάση της σεζόν αφού τα λευκά παπούτσια, έχουν κατακλύσει τις βιτρίνες! Η Κάτια Ζυγούλη, ως γνήσια fashionista το ξέρει καλά και έκανε την απόλυτη εμφάνιση.

Ο Σάκης Ρουβάς, μπορεί να μην ήταν στο πλευρό της αλλά η ίδια βρέθηκε στο Ζάππειο και μαγνήτισε τα βλέμματα. Φωτογραφήθηκε με την Δέσποινα Βανδή και «έπεσαν» κυριολεκτικά όλοι στα πόδια της με αυτό το λευκό παπούτσι που εντοπίσαμε. Αν θες την πρότασή μας, πάρε κι εσύ μια γόβα σε λευκό και δεν θα βγεις χαμένη...

Κάτια Ζυγούλη: «Έπεσαν» πάνω της οι φωτογράφοι και έγινε η νύχτα - μέρα! Δεν την άφηνε ο Σάκης Ρουβάς!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Κάτια Ζυγούλη: Αυτά τα παπούτσια της είναι μόνο για τολμηρές! Τα περπάτησε και τις «πάτησε» όλες κάτω!

Αυτά τα παπούτσια της Κάτιας Ζυγούλη είναι μόνο για τολμηρές! Τα περπάτησε και τις «πάτησε» όλες κάτω! Εσύ, θα τα φορούσες;

Είναι γεγονός πως οι εσπαντρίγιες, ειδικά οι δετές δεν είναι και τα πιο αγαπημένα γυναικών και αντρών! Ωστόσο η Κάτια Ζυγούλη, έκανε την ανατροπή και όχι μόνο τα φόρεσε, αλλά και επέλεξε ένα πολύ τολμηρό χρώμα.

Το μοντέλο, για τις ανάγκες καμπάνιας, φόρεσε σατέν πορτοκαλί φόρεμα και το συνδύασε με παπούτσια σε ασορτί χρώμα. Η Κάτια Ζυγούλη πόζαρε πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ, ρίσκαρε και... τις «πάτησε» όλες κάτω! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Κάτια Ζυγούλη: Η κουζίνα του σπιτιού της είναι όσο ένα στάδιο! Θα σας «πεταχτούν» τα μάτια έξω!