Happy Day: Ο αληθινός Άγιος Βασίλης πήγε στην εκπομπή και «μύρισαν» Χριστούγεννα στο πλατό! (Βίντεο)

Ήρθε κατευθείαν από Φιλανδία!

Happy Day: Ο αληθινός Άγιος Βασίλης πήγε στην εκπομπή και «μύρισαν» Χριστούγεννα στο πλατό! (Βίντεο)

Ο αληθινός Άγιος Βασίλης πήγε στην εκπομπή του Happy Day και «μύρισαν» Χριστούγεννα στο πλατό. Μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σε γιορτινό κλίμα έχουν μπει σχεδόν όλες οι εκπομπές, στολίζοντας τα πλατό τους με φωτάκια. λαμπάκια και Χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Σήμερα, στο Happy Day ο Άγιος Βασίλης ήρθε κατευθείαν από το Ροβιανέμι της Φιλανδίας μαζί με τους βοηθούς του με αφορμή τα Χριστούγεννα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Τρελό" απρόοπτο στην εκπομπή της! Πλησίασε τον Φραγκολιά και...

Μάλιστα, μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα.

Happy Day: H παρουσιάστρια επιβεβαίωσε το Youweekly.gr για την μυστική βάφτιση του γιου της! (Βίντεο)

Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε το Youweekly.gr για την μυστική βάφτιση του γιου της στην Μυτιλήνη, στον αέρα του «Happy Day» στον Alpha tv.

Όπως, πρώτο τo περιοδικό μας είχε αποκαλύψει, η Σταματίνα Τσιμτσιλή βάφτισε τον γιο της και του έδωσε το όνομα Ιωάννη-Εφραίμ.

Συγκεκριμένα, είπε στον αέρα της εκπομπής:

«Σε λίγες ημέρες κλείνουμε έναν χρόνο. Βαφτίσαμε τον γιο μας, τον Ιωάννη-Εφραίμ στη Μυτιλήνη. Είχαμε ένα τάμα. Είχα τάξει πως αν κάνω ένα γερό αγοράκι θα του δώσω το όνομα του Αγίου Εφραίμ, πέρα από του πεθερού μου και θα το βαφτίσω στη Μυτιλήνη. Θελήσαμε να κρατηθεί μυστικό γιατί ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή της ζωής μας που αφορούσε πολύ λίγο κόσμο. Βρεθήκαμε στο μοναστήρι μόλις 20 άτομα.

Θέλαμε να γίνει πολύ κατανυκτικά γιατί ήταν ένα τάμα που είχαμε. Θέλαμε να μην πάρει δημοσιότητα. Τα καταφέραμε. Κάποιοι πήγαν να μας βγάλουν φωτογραφίες, αλλά όταν τους είπαμε πως είναι μια οικογενειακή στιγμή το σεβάστηκαν απόλυτα. Ευχαριστώ όλους όσους το ήξεραν και το σεβάστηκαν».

Happy Day: Στημένη η ατάκα «χρυσή μετριότητα»! Το αποκάλυψαν στον αέρα!

Στημένη η ατάκα «χρυσή μετριότητα» που ειπώθηκε στο Happy Day και προκάλεσε ντόρο! Το αποκάλυψαν στον αέρα και μείναμε κάγκελο!

«Έχει πολύ φωτογένεια. Είναι πολύ δύσκολο να πάρει κάποιος μια κακή φωτογραφία από σένα. Ενώ θα σε χαρακτήριζα χρυσή μετριότητα», είχε πει ο Χάρης Χριστόπουλος στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και έγινε ο κακός χαμός.

Οι συζητήσεις για βραδινή εκπομπή της Σταματίνας!

Μεταξύ όσων ασχολήθηκαν με την παραπάνω ατάκα ήταν και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ σχολίων.

Η Σταματίνα, λοιπόν, στο Happy Day της Τετάρτης έδωσε εξηγήσεις για το τι συνέβη...

«Θα σας πω ένα δικό μας παρασκήνιο που αξίζει να μάθετε. Όταν κάναμε τις πρόβες, συζητώντας ένα θέμα για τη μόδα, κάναμε μια κουβέντα και μου είπε αυτό το πράγμα ο Χάρης για πλάκα. Του είπα ότι «αυτό είναι θεϊκό, δεν έχω καλύτερο από το να με τρολάρουν, θα σε προκαλέσω με κάποιο τρόπο να μου το πεις στον αέρα». Μου είπε ότι αυτό δεν λέγεται στον αέρα και του απάντησα «θα μου το πεις και θα κάνουμε και πλάκα»…», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.