Μοντέλο έγινε για δεύτερη φορά μαμά και δεν το πήρε είδηση κανείς! Γέννησε πριν έξι εβδομάδες!

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου!

Μοντέλο έγινε για δεύτερη φορά μαμά και δεν το πήρε είδηση κανείς! Γέννησε πριν έξι εβδομάδες!

Μοντέλο έγινε για δεύτερη φορά μαμά. Δεν πήρε κανείς είδηση πως γέννησε πριν από περίπου έξι εβδομάδες, στις αρχές του Οκτώβρη.

Το δεύτερο μέλος της οικογένειάς της είναι επίσης αγοράκι και πήρε το όνομα Slash Electric. Όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες, είναι μια σκέτη γλύκα.

Μπορεί τους τελευταίους μήνες πριν γεννήσει να χρειάστηκε να βρίσκεται στο κρεβάτι και να μην πέρασε εύκολες στιγμές, ωστόσο όσα άσχημα έζησε τα ξέχασε.

Νεογέννητο

Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά και δημοσίευσε το βίντεο της γέννας!

Ο λόγος για την Amber Rose η οποία έχει ακόμη έναν γιο, τον Sebastian Taylor Thomaz καρπό του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της, Wiz Khalifa.

Γέννησε μοντέλο

Μοντέλο έγινε μαμά

Baby boom! Γνωστή ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά!

Ένα baby boom είχαμε στην showbiz. Γνωστή ηθοποιός έγινε μαμά για πρώτη φορά και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου.

Μετά από πολλές ώρες τοκετού, ήρθε στον κόσμο το αγγελούδι της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μετά την αποβολή που είχε.

Baby Boom: Ελληνίδα ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί!

Μετά από 13 ώρες αναμονής και πόνου οι τεχνητές συσπάσεις τη βοήθησαν και μετά από 33 ώρες που έσπασαν τα νερά γεννήθηκε το μωρό.

Baby boom ηθοποιός

« Atlas Noa, στα 32 χρόνια της ζωής μου πίστευα ότι έχω δει πολλά μέρη, ότι έζησα πολλά πράγματα, ότι γνώρισα πολλούς ανθρώπους και ερωτεύθηκα... έπειτα όμως ήρθες εσύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ιδέα ότι ήμουν ικανή να αγαπήσω κάποιον τόσο πολύ μέχρι που ήρθες εσύ στη ζωή μου. Ξυπνάω κάθε πρωί (και επίσης κάθε 2-3 ώρες) ακόμη προσπαθώ να συνειδητοποιήσω ότι είσαι δική μου και ότι είμαι δική σου. Θέλω να ξέρεις γλυκό μου κοριτσάκι, ότι ο,τιδήποτε διαλέξεις να είσαι σε αυτή τη ζωή, οποιονδήποτε διαλέξεις να αγαπήσεις, οπουδήποτε θελήσεις να πας, εγώ θα είμαι δίπλα σου. Είμαι ήδη τόσο περήφανη που είμαι η μαμά σου. Υ.Γ Οι μέρες που θα σε ντύνω σαν μπουρίτο και άλλα σνακ , μόλις άρχισαν!». έγραψε η Shay Mitchell στο Instagram.

Γέννησε ηθοποιός