Γιώργος Αγγελόπουλος: Τον πιάσαμε επ' αυτοφώρω να... γυμνάζεται! Προσοχή! Το υλικό είναι "καυτό"...

Όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! Κορίτσια... ηρεμία!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τον πιάσαμε επ' αυτοφώρω να... γυμνάζεται! Προσοχή! Το υλικό είναι

Πιάσαμε επ' αυτοφώρω τον Γιώργο Αγγελόπουλο να... γυμνάζεται! Κορίτσια προσοχή γιατί το αποκλειστικό υλικό που ακολουθεί είναι "καυτό"!

Όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! Ιδρωμένος να σηκώνει βάρη παρέα με τον γυμναστή του, Γιώργο Καβακάκη! Οι δυο τους βρέθηκαν στην Γλυφάδα και πέρασαν αρκετές ώρες κάνοντας προπόνηση!

Εκεί ήταν, φυσικά, και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr και τους απαθανάτισε!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μεγαλείο ψυχής! Έγινε πρίγκιπας και υποκλίθηκε στη μικρή Έλενα!

Ντάνος

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ξέραμε ότι ο Ντάνος είναι τόσο γυμνασμένος αλλά... άλλο το λέμε κι άλλο να το βλέπουμε!

Survivor

Γιώργος Αγγελόπουλος γυμναστήριο

Αγγελόπουλος έξοδος

Ντάνος γυμναστική

Γιώργος Αγγελόπουλος: Επέστρεψε στην παλιά του αγάπη! «Καυτό» υλικό....

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, επέστρεψε στην παλιά του αγάπη και έχουμε όλο το «καυτό» υλικό καρέ καρέ!

Οι υποχρεώσεις του μπορεί να τον κρατάνε ανάμεσα στην Αθήνα και την Κύπρο, αλλά τα καλοκαίρια του ανήκουν στην πατρίδα του, τη Σκιάθο. Μετά το φινάλε του «Τατουάζ» ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέστρεψε στο νησί του Παπαδιαμάντη, βλέποντας ξανά αγαπημένα του πρόσωπα και κυρίως την οικογένειά του, την οποία βάζει πάνω απ' όλους και όλα.

Ο φακός του YOU συνάντησε τον νικητή του πρώτου «Survivor» στην αγαπημένη του παραλία, τις Κουκουναριές, και συγκεκριμένα στη σχολή θαλάσσιων σπορ Salto WaterSports όπου δούλευε στο παρελθόν παραδίδοντας μαθήματα θαλάσσιου σκι παρέα με τον Παναγιώτη Μυγδαλάκη, πριν τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης που εκ των πραγμάτων τού άλλαξε τη ζωή. Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι για τον Ντάνο, όμως, που κάθε καλοκαίρι ανεβαίνει στο σκάφος και θυμάται τα παλιά, διδάσκοντας τους λουόμενους-ενδιαφερόμενους που προσέρχονται στην παραλία για να τον συναντήσουν.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Επέστρεψε στην παλιά του αγάπη! «Καυτό» υλικό....

Αξίζει να σημειωθεί πως το ήδη μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο αυξήθηκε ακόμα περισσότερο τα τελευταία χρόνια μετά τη νίκη του στο «Survivor», ενώ χαρακτηριστικό είναι πως τον φωνάζουν με το μικρό του όνομα, δείχνοντας οικειότητα απέναντί του. Εκείνος από την πλευρά του παραμένει προσγειωμένος και ως συνήθως δεν λέει «όχι» στον κόσμο που τον πλησιάζει για μία selfie.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Επέστρεψε στην παλιά του αγάπη! «Καυτό» υλικό....


Μετά τον Σεφερλή γίνεται Τούρκος!

Κι όμως, δεν πρόκειται για fake news, αφού μετά το «Τατουάζ» ο αγαπημένος Ντάνος συνεχίζει την καριέρα του ως ηθοποιός. Συγκεκριμένα, εξέπληξε πολλούς ανακοινώνοντας τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, φορώντας γυαλιά και κοστούμι για τη χιουμοριστική ταινία που ετοιμάζει ο δεύτερος με τίτλο «Χαλβάη 5-0» και θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Επέστρεψε στην παλιά του αγάπη! «Καυτό» υλικό....

Τα γυρίσματα συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην ελληνική διασκευή της δραματικής σειράς, τουρκικής παραγωγής, «Ezel», όπου θα υποδύεται τον ομώνυμο ήρωα, αφού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στα δοκιμαστικά.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Επέστρεψε στην παλιά του αγάπη! «Καυτό» υλικό....

Η σειρά με τίτλο «Κόκκινος άγγελος», σε συμπαραγωγή Γιάννη Καραγιάννη - Δημήτρη Αρβανίτη, αναμένεται να προβληθεί από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, αν και υπάρχουν σκέψεις να μετατεθεί στο πρώτο.

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Φωτογραφίες: PANORAMA PRESS

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ