Ζενεβιέβ Μαζαρί: Τόλμησε και έκανε τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της! Δείτε την φωτογραφία...

Τι λέτε, της ταιριάζει;

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Τόλμησε και έκανε τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της! Δείτε την φωτογραφία...

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί τόλμησε και έκανε μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της! Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε!

Η γνωστή art director του ριάλιτι μόδας του Star, του GNTM έκανε την διαφορά και αποχωρίστηκε για λίγο τα ίσια μαλλιά, με τα οποία την έχουμε συνηθίσει τόσο καιρό!

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ακολουθεί πιστά την μόδα και δεν φοβάται καθόλου τις αλλαγές! Ξέρει να «κλέβει» την παράσταση και να γίνεται θέμα συζήτησης με τις επικές ατάκες της!

Το βράδυ της Τρίτης η ίδια εντυπωσίασε τους πάντες με την αλλαγή που έκανε! Τι έκανε; Έκανε τα μαλλιά της μπούκλες και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό! Ζενεβιέβ Μαζαρί: Αυτό το σπίτι μόνο εκείνη μπορούσε να το έχει! Η απίστευτη διακόσμηση με αέρα GNTM!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Αποκαλύψεις φωτιά για την προσωπική της ζωή! "Είμαι βαθιά δυσλεκτική και αυτό..."

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε για όλα! "Είμαι βαθιά δυσλεκτική και αυτό..." Αποκαλύψεις φωτιά για την προσωπική της ζωή!

Καλεσμένη στην "Φωλιά των ΚουΚου", η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει για τις σχέσεις της με τα παιδιά της, το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε, αλλά και τον ρόλο της στο GNTM!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Με φουσκωμένη κοιλίτσα σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης!

"Η κόρη μου, Ροζαλία, έχει πει ελάχιστες φορές καλά πράγματα για το ντύσιμό μου! Τσαντίζεται όταν φοράω κολλητά ρούχα!", δήλωσε για την μικρή της κόρη, ενώ μίλησε και για το προσωπικό της πρόβλημα και πως το ξεπέρασε, "Είμαι βαθιά δυσλεκτικός άνθρωπος. Έχω κάνει χρόνια ορθοφωνία, λογοθεραπεία για να μπορώ να μιλάω", είπε χαρακτηριστικά η art director.

Ενώ για το ρόλο της στο ριάλιτι μοντέλων, η ίδια λέει, "Δουλεύω στη μόδα περισσότερο ως art director πια και λιγότερο ως φωτογράφος. Να εξηγήσω τι κάνω στο GNTM γιατί πολύς κόσμος δεν καταλαβαίνει. Εγώ ανήκω στη σχεδιαστική ομάδα. Σχεδιάζουμε τις αποστολές που βλέπετε. Τις φωτογραφίσεις των κοριτσιών που θέλουμε πάρα πολύ να έχουν σχέση με τη μόδα του σήμερα. Αλλά να καλύπτουν και τις ανάγκες του παιχνιδιού. Γιατί το GNTM είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και πρέπει να βγάλεις μια νικήτρια".

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Δεν θα πιστέψετε τι είναι αυτό που έχει ορκιστεί να μην κάνει ποτέ στη ζωή της!

Καλεσμένη στην εκπομπή "Στην φωλιά των ΚουΚου" ήταν σήμερα η Ζενεβιέβ Μαζαρί, όπου και αποκάλυψε τι είναι αυτό που έχει ορκιστεί να μην κάνει ποτέ στη ζωή της! Δεν θα το πιστέψετε!

H δήλωση που σόκαρε!

"Εμείς δεν έχουμε σίδερο στο σπίτι μας, αυτό το ήξερε το καρυδάκι μου από την πρώτη στιγμή! Του συζύγου μου τα ρούχα πηγαίνουν καθαριστήριο, των παιδιών μου δεν μπαίνω σε διαδικασία να τα στείλω καθαριστήριο, για να γυρίσουν μέσα στη βρωμιά".

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Με φουσκωμένη κοιλίτσα σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης!

"Όχι δεν σιδερώνω δεν θεωρώ πως πρέπει να σιδερώνω. Ο άντρας μου ήξερε ότι δεν σιδερώνω από το πρώτο ραντεβού…".