Σπύρος Παπαδόπουλος: Απίστευτο! Τι «έταξε» σε γνωστή τραγουδίστρια για να εμφανιστεί στην εκπομπή του;

Όνομα «βόμβα»!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Απίστευτο! Τι «έταξε» σε γνωστή τραγουδίστρια για να εμφανιστεί στην εκπομπή του;

Απίστευτο! Τι «έταξε» ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε γνωστή τραγουδίστρια για να εμφανιστεί στην εκπομπή του;

Η εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή στον ΣΚΑΪ, το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» κρατάει συντροφιά κάθε Σάββατο στους τηλεθεατές με μουσική, τραγούδια και χορό!

Τα τελευταία χρόνια ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενεί στην εκπομπή του καλλιτέχνες που τα προηγούμενα χρόνια ήταν εκτός της λίστας του, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτόν τον χορό δεν τον έχει κάνει ούτε στο... Στην υγειά μας! Το υλικό στην δημοσιότητα!

Μία απ' αυτούς τους καλλιτέχνες είναι και η Άντζελα Δημητρίου, την οποία είδαμε πρόσφατα στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» εκτοξεύοντας τα νούμερα τηλεθέασης στα ύψη!

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά του ΑΝΤ1 κι εκεί μεταξύ άλλων μίλησε για το τι συμφωνήθηκε, ώστε να δώσει το «παρόν» στην εκπομπή.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Αισθάνθηκα ωραία γιατί ήθελα πάρα πολύ να βγω σε αυτή την εκπομπή. Δεν είχα πάει ποτέ. Δεν με είχαν καλέσει ποτέ. Δεν ρώτησα τον Σπύρο γιατί. Με την κυρία Λάσκαρη, την παραγωγό, είπαμε κάποια πράγματα.

Όταν ήρθαμε σε επικοινωνία για να πάω στο ‘Στην υγειά μας ρε παιδιά’, της είπα ότι ήθελα να μου κάνουν ένα αφιέρωμα. ‘Τώρα θα κάνουμε αυτό με τα τραγούδια των ‘80s και ‘90s και μετά θα σου κάνω το δικό σου αφιέρωμα’, μου είπε.

Κι έτσι δέχτηκα να εμφανιστώ μαζί με τον Κοντολάζο που τον αγαπώ και τον εκτιμώ αφάνταστα, μαζί με τον Λευτέρη που έχουμε κάνει μαζί τα τεράστια σουξέ και ήταν κάτι πάρα πολύ καλό».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σπύρος Παπαδόπουλος: Οι καλεσμένοι του θα κάνουν 40αρι στην τηλεθέαση! Όλα τα ονόματα!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει φέρει στην εκπομπή του όλα τα ονόματα που θα προκαλέσουν πανικό! Οι καλεσμένοι του θα κάνουν 40αρι στην τηλεθέαση!

Tο Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αγκαλιές με την Δήμητρα Παπαδοπούλου! Η επανασύνδεση από το.. παρελθόν!

Τα τραγούδια ερμηνεύουν με μοναδικό τρόπο οι: Μπάμπης Τσέρτος, Μαρία Σουλτάτου, Δημήτρης Υφαντής, Ζαχαρίας Καρούνης, Ειρήνη Τουμπάκη και Πάνος Παταγιάννης και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές χαράς αλλά και συγκίνησης.

Το μελωδικό οδοιπορικό συμπληρώνουν με αναμνήσεις οι : Μιμή Ντενίση, Γιώργος Αρμένης, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Όλγα Πολίτου, Μιχάλης Μητρούσης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Κατερίνα Γερονικολού, Γεωργία Ζώη, Νικόλας Βαφειάδης, Νίκη Παλληκαράκη, Δημήτρης Μακαλιάς, Θεοδώρα Σιάρκου, Βίκυ Μαραγκάκη, Τένια Μακρή, Ανδριανός Κατσούρης και Σπύρος Καλαντζής.