Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τον ρώτησαν γιατί χώρισε από την Ιλένια και «πάγωσε»! Άλλαξε την συζήτηση... (Βίντεο)

Τον «στρίμωξε» ο Τσιμιτσέλης!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τον ρώτησαν γιατί χώρισε από την Ιλένια και «πάγωσε»! Άλλαξε την συζήτηση... (Βίντεο)

Ρώτησαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο γιατί χώρισε από την Ιλένια Ουίλιαμς και εκείνος «πάγωσε». Άλλαξε την συζήτηση αμέσως ο παρουσιαστής.

Σήμερα, στο Πρωινό είδαμε ξανά το Ougga Challenge και καλεσμένος του βρέθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίο δέχτηκε "άβολες" ερωτήσεις.

Εκτός των επαγγελματικών τους, μίλησαν και για τα προσωπικά τους και τις σχέσεις τους... Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν δίστασε να τον χωρίσει γιατί χώρισε.

Δημήτρης Ουγγαρέζος - Ιλένια Ουίλιαμς: Πως περνάνε τον χρόνο τους λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού!

Όταν άκουσε την ερώτηση ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «πάγωσε» και η αμηχανία του ήταν εμφανής, κάτι που είχε αποτέλεσμα να αλλάξει αμέσως την συζήτηση.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πέταξαν» καρφάρα για την Ιλένια και τον χωρισμό! «Κάγκελο» όλοι στο Πρωινό!

«Κάγκελο» όλοι στο Πρωινό και δεν ήξερε τι να κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος! «Πέταξαν» καρφάρα για την Ιλένια και τον χωρισμό και η ατάκα είναι... αδιανόητη!

Η Νάνσυ που ήταν δίπλα του είπε σήμερα στον αέρα του Πρωινού: «Να πάμε ένα βράδυ στο Romeo» και η Φαίη είπε: «Ναι»! Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιας και η πρώην σύντροφός του, Ιλένια τραγουδά στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο ανέφερε:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η επική ατάκα που ακούστηκε δημόσια για τα προσωπικά του! Μάλλον τον έτσουξε!

«Όχι εμείς έχουμε κλείσει, να πάτε εσείς…»! Και τότε η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε την ατάκα φωτιά: «Ναι αλλά εσάς δεν σας βγήκε σε καλό το Romeo…»!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό από την Ιλένια - «Στενοχωρήθηκα που...»!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην «Ελένη». «Στενοχωρήθηκα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο δημοσιογράφος έπειτα από 5 χρόνια σχέσης με την τραγουδίστρια, πήραν την απόφαση να πάρουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

«Την αγαπώ πολύ την Ιλένια, το ξέρω πως κι εκείνη με αγαπάει. Απλά οι σχέσεις μετά από 5 χρόνια ή σταματούν ή προχωρούν. Τα τελευταία 3 χρόνια ζούσαμε μαζί στο δικό μου σπίτι, στο Παλαιό Φάληρο. Μετά μετακομίσαμε στην Κηφισιά. Να είμαστε και πιο κοντά στους γονείς της, αν προχωρούσαμε και ένα βήμα παραπέρα. Στενοχωρήθηκα που χωρίσαμε. Όχι να πέσω στα πατώματα. Είναι σοκ όταν χωρίζεις. Το να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα δεν σώζει τη σχέση. Δεν είχα ξανακάνει ποτέ μακροχρόνια σχέση. Είμαι και εγώ λίγο στον κόσμο μου. Πάντα θέλω λίγο χώρο για μένα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.