Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Είδα τον ληστή να κάθεται μέσα στο αμάξι μου»!

Απίστευτο περιστατικό!

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Είδα τον ληστή να κάθεται μέσα στο αμάξι μου»!

Αυτός ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός δε διστάζει καθόλου και εξομολογείται! «Είδα τον ληστή να κάθεται μέσα στο αμάξι μου»!

Μία ανατρεπτική συνέντευξη παραχώρησε αυτός ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος αποκάλυψε ένα περιστατικό που δε ζεις κάθε μέρα!

Σκάνδαλο στο χώρο της showbiz! Ηθοποιός μηνύει σκηνοθέτη που την παρενόχλησε όταν ήταν 12 χρονών!

Ο λόγος για τον Πέτρο Λαγούτη ο οποίος συνειδητοποίησε ότι πέφτει θύμα ληστείας βλέποντας έναν ξένο άνθρωπο να κάθεται στο κάθισμα του οδηγού μέσα στο αυτοκίνητό του! Η συνέχεια της ιστορίας είναι ξεκαρδιστική...

«Πριν από πολλά χρόνια είχαμε ένα μαγαζί με την Μυρτώ (Αλικάκη) στα Εξάρχεια, ένα καφέ μπαρ. Το κλείνω κατά τις δύο με τρεις το βράδυ και όπως παρκάρω τη μηχανή και σηκώνω το κεφάλι μου βλέπω απέναντι στο αυτοκίνητο έναν άνθρωπο μέσα.

Πάω στο αυτοκίνητο και ο τύπος είναι σκυμμένος μέσα στα καλώδια. Το χτυπάω το τζάμι, σηκώνει το κεφάλι ενοχλημένος του τύπου “τι έγινε”. Του λέω πως έχει κάνει λάθος αυτοκίνητο, μου λέει “γιατί δικό σου είναι” και του απαντάω "ναι".

Κοιταζόμαστε για δυο δευτερόλεπτα, που φαίνονται αιώνας και μου λέει την μυθική ατάκα… να στο κλειδώσω;»!

Πέτρος Λαγούτης αμάξι

Θρίλερ για ηθοποιό! Της επιτέθηκαν 15 άτομα και την έστειλαν στο νοσοκομείο!

Το θρίλερ έζησε ηθοποιός και μοντέλο σε νυχτερινή της έξοδο. Της επιτέθηκαν 15 άτομα και την έστειλαν μαζί με τον συνοδό της στο νοσοκομείο.

Η 42χρονη δέχθηκε αρχικά ρατσιστική επίθεση, με ακατονόμαστες εκφράσεις και βρισιές για το λευκό της δέρμα και στην συνέχεια ξυλοκοπήθηκε άγρια τόσο η ίδια, όσο και ο συνοδός της.

Στο ζευγάρι επιτέθηκε ένα γκρουπ 10 με 15 ατόμων. Αρχικά τους έβρισαν, αλλά όταν η Τζένιφερ Αγκοστίνι και ο φίλος της θέλησαν να απομακρυνθούν, άρχισαν να τους κτυπούν με μανία στο πρόσωπο και στο σώμα.

Πασίγνωστη ηθοποιός με μελανιές και μαυρισμένο μάτι! Η εικόνα της σοκάρει...

undefined

Και οι δυο οδηγήθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Το πρόσωπο ειδικά της ηθοποιού έχει παραμορφωθεί πολύ με αποτέλεσμα να μην ξεκινήσει τα γυρίσματα για την σειρά που ήταν να πρωταγωνιστήσει.

«'Επεσα κάτω και τουλάχιστον οκτώ άτομα με κτυπούσαν με κάθε τρόπο», δήλωσε στο δικαστήριο του Μανχάταν.

undefined